بچه ها دلم میخواد به خدا ایمان کامل بیارم نه اینکه بگم ایمان ندارم یا وجود خدا رو انکار کنم نه به هیچ وجه فقط معجزه خاصی توی زندگیم نداشتم(الان یسریا میگن سلامتی و اینکه هر روز سالم از خواب بیدار میشی و اطرافیانت سالمن و.......) ولی معجزه ای که واقعا تکون دهنده باشه نداشتم دلم میخواد بدونم خدا معجزه هاشو چجوری سر راهتون گذاشته
الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد....... ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برفرضکه برات معجزه شد و خدای خوبی شد پس تکلیف خدای بدیگه برای دیگران بوده چی میشه ازمغزت استفاده ک ...
خدا هیچ وقت بد نبوده عزیزم💖 اگه بقیه فکر میکنن خدا براشون بد بوده باید فکر کنن شاید اون زمان اون سختی یا بدی خدا به صلاحشون بوده، بنظرم خدا برای همه خوبه!
معجزه از این بالاتر که داری می بینی ،خیلی ها هستند ارزوی یه بار دیدن عزیزانشون رو دارند زندگی خودش م ...
عزیزم بالاتر گفتم اینا رو میدونم منظورم معجزه ايه که واقعا تکون دهنده باشه مثلا بشه چیزی که تا مدت طولانی یا شاید همیشه یادت باشه و از نوع خویش امیدوارم
نمی تونم توضیح بدمش اینجا ولی یه چیزی بود که زندگیمو از این رو به اون رو کرد
منم به یه همچین چیزی نیاز دارم البته از نوع خوبش... افسرده شدم و از همه بریدم چندین بار به کشتن خودم فکر کردم... واقعا دلم میخواد دنیا روی خوششو به منم نشون بده