2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به میلم نمیکشه بخورم چجوری میتونم بخورم ؟ میشه پختش ؟ 

ولی خب من توبارداری،سیب وپرتقال هروز میخوردم،بارداریمم مصادف بود بافصل های سرد،ماست وآبگوشتم زیادمیخوردم،ولی چهره ژنتیکیه واز لحظه ی لقاح ژن های خاموش وروشن بچه توسلول زیگوت تعیین میشه،ولی تغذیه توشادابی جنین تاثیرمثبت ومنفی می تونه داشته باشه

فقط اخلاقش رو میتونی خوب کنی اونم با ختم قرآن.خوشگلی وقتی نطفه تشکیل میشه مشخص میشه دیگه بچه قراره چ ...

من سر دخترم انقد قران خوندم ک تو کل عمرم نه قبلش نه بعدش نخوندم ولی الان اندازه ده تا پسر اذیت میکنه، از اولم معلوم بود البته

همه ش تو کف اون قرآن خوندنام ک اثر عکس داشت

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
خدا حفظش کنه  میخونم

ممنون .آره بخون به چشمم دیدم تاثیر داره.هم بچه صبور میشه هم خوش اخلاق .سوره یوسف هم میگن واسه زیبایی خوبه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

عزیزم انشاالله  نی نیتون سالم باشه 

من از اول ماه ۸ تا اخر بارداری هر شب سوره ی یوسف به سیب قرمز میخوندم و میخوردم

به خوردم عناب خوردم هر چیزی که میشنیدم برا زیبایی خوبه خوردم پسرم کپی باباش شد ژن از همه چی مهمتره 

من سر دخترم انقد قران خوندم ک تو کل عمرم نه قبلش نه بعدش نخوندم ولی الان اندازه ده تا پسر اذیت میکنه ...

خخخخ شاید قرار بوده از این شیطون تر بشه.

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
خخخخ شاید قرار بوده از این شیطون تر بشه.

کاش فقط شیطونی بود، ذاتش ب خونواده شوهرم رفته😕

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...