2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادش بخیر حامله بودم خونمون شهر شوهرم بود یک دوستی داشتم میگفتم مراقب باش بچت شبیه عمه هاش نشه می گفتم چکار کنم من فقط اینا رو میبینم بچم شبیه همینا میشه می‌گفت میری خونشون سرتو بنداز پایین به فرش نگاه کن بچه آدم به گل قالی بره بهتره تا اینکه به عمه هاش بره

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

فقط اخلاقش رو میتونی خوب کنی اونم با ختم قرآن.خوشگلی وقتی نطفه تشکیل میشه مشخص میشه دیگه بچه قراره چه شکلی بشه.من پسرم تو شکمم بود پنج بار قرآن رو ختم کردم سوره یوسف هم زیاد خوندم.ما هم چهرمون معمولی ولی پسرم هزار ماشالا هم خوشگل شد هم خوش اخلاق.قرآن بخون 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه خود آدم که زشت نمیشه 😑😑😑

من سر دخترم همش به و انار و گلابی می‌خوردم 

یعنی قشنگ روزی دو سه تا به می‌خوردم بخصوص اوایل 

چشاش روشنه و کلا صورتش خیلی نازه 

بیمارستان هم که بدنیا اومد پرستارا همه باهاش عکس گرفتن خیلی ناز بود ،بهش میگفتن صورت عروسکی

ولی سر پسرم هوس زیاد ب خرما داشتم 

همش خرما می‌خوردم پسرم خوشگله هااا نه ک زشت باشه 

ولی مثل دخترم نیست😂😂

منم اونموقع فقط ب همین فکر میکردم ک سالم و خوشگل باشه

الان انقد اذیتم میکنه ک میگم کاش فقط ذات و اخلاقش خوب بود

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...