2777
2789
عنوان

یعنی فقط من بی غیرت و بی حیام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 73 پست

نباید جلو نامزدت یا داداشت از زنی تعریف کنی اینجوری باعث میشی اونا ب ویژگی زنا دقت کنن و توجه کنن

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
پیش داداشم و بابام و مردهای دیگه شاید از یه زن تعریف کنم ولی جلوی شوهرم هرگز😁 ولی خب خودمم هیچوقت ...

زن داداشت و مامانت رو هم در نظر بگیر 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من که اصلا حساس نیستم خودم اصلا شروع میکنم همیشه خواستم بدونم اینکه برام مهم نیس بده؟یا بقیه م مث ...

نه بده نه خوبه؛ خصوصیت اخلاقیته. هرکی یه جوره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه منظورم از خودبیخود شدن مثلا نظر دادن معمولی همسرتون راجع به یه دختر چه ظاهرش چه اندامش چه شخصیتش ...

من ناراحت میشم 

فقط تعریف کردن نیس 

دلیل تعریف کردنه برام قابل توجیه نیس 

مثلا بگیم همین جوری یچی گفت خب با عقل جور در نمیاد 

ادم عاقل حرف بیهوده و همین جوری نمیزنه 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

من خودم تعریف نمیکم از کسی 

فیلم زیاد دوس ندارم ببینیم ولی تو زندگی روزمره اصلا حساس نیستم در طول روزم هم همسرم با هزارتا خانوم سر و کار داره و حتی تماس فیزیکی داره باهاشون هم من با هزارتا مرد سرو کار دارم ولی هیچ وقت حساسیتی نداشتیم اصلا رو هم 

نه من که اصلا حساس نیستم خودم اصلا شروع میکنم همیشه خواستم بدونم اینکه برام مهم نیس بده؟یا بقیه م مث ...

ما هم همینطوریم مثلا شوهرم میگه فلانی دختر داره قشنگه یا فلانی چه زن خوبی داره چقد خوش اخلاقه  میگم اره خدایی یا من میگم فلانی شوهرش قشنگه یا پسرش چقد خوش برخورده میگه اره خدایی یا برا بازیگرا فیلم میبینیم میگیم 

چون نسبت بهم شناخت داریم و اعتماد داریم با یه تعریف از جنس مخالف جبهه نمیگیریم و بهم نمیریزیم خب فقط نظره این نیس که چشم داشته باشیم به طرف

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
البته اگر یکی تو خیابون واسه شوهرم عشوه بیاد سکته میکنم از حسادت😂

جرش بده اون دختر رو بعدم کاری کن که شوهرت دیگه به جنس مخالف حتی نیم نگاه هم نکنه طلا و پول بگیر دیگه کلا همسرتون همیشه سرش پایین می شه   

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

ولی درمورد شخصیت آدما زیاد صحبت میکنیم 

زن و مردم نداره 

ولی اندام و ظاهر چون جنبه جنسی داره از صحبت کردن در موردش حس خوبی نمیگیرم  

خودشم این رو میدونه و اصلا براش مهمم نیس بقیه چ شکلین

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
زن داداشت و مامانت رو هم در نظر بگیر 

مامانم که اصلا براش مهم نیست؛ میدونم. ولی زنداداشم وحشتناک براش مهمه. خیلی حساسه رو این چیزا. بخاطر همین جلوی اون داداشم که متاهله هیچوقت اینکارو نمیکنم

جرش بده اون دختر رو بعدم کاری کن که شوهرت دیگه به جنس مخالف حتی نیم نگاه هم نکنه طلا و پول بگیر دیگه ...

🤭🤭🤭

چند روز پیش یکی تو خیابون واسش عشوه میومد داشتم میترکیدم.زل زدم به زنه که خجالت بکشه از رو نمیرفت😵دستشو گذاشت رو دست شوهرم🥴اونجا بود که فهمیدم چقدر حسودم😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خيلي عجيبي  من جنون ميگيرم حتى بابامم ك يچى ميكه حساسمممممممممممم

آره حساسیت ندارم برام مثه چیزای تعریف کردنی دیگه س زن و مرد ندارع

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
من خودم تعریف نمیکم از کسی  فیلم زیاد دوس ندارم ببینیم ولی تو زندگی روزمره اصلا حساس نیستم در ...

ببخشید همسرتون پزشکه؟