2777
2789
عنوان

یعنی فقط من بی غیرت و بی حیام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 73 پست
اون دیگه خیلی وقیح بوده 😳😑

خیلی.فکر کننننن بچش هم کنارش بود.شالش میوفتاد درستش نمیکرد برمیگشت به شوهرم نگاه میکرد لبخند میزد موهاشو مرتب میکرد.بچش گفت مامان شالتو درست کن از سرت افتاده😐یعنی بچه همیشه مادرشو باشال دیده بود و این کارش برای بچه ی خودش هم عادی نبود.یعنی از،قصد داشت کرم که چه عرض کنم مار میریخت

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی.فکر کننننن بچش هم کنارش بود.شالش میوفتاد درستش نمیکرد برمیگشت به شوهرم نگاه میکرد لبخند میزد مو ...

وای چقد بد ، دقیقا هدف و‌ منظور داشته برا کارش 

با اینجور آدما نباید رفت و آمد داشت اصلا 🥲

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
وای چقد بد ، دقیقا هدف و‌ منظور داشته برا کارش  با اینجور آدما نباید رفت و آمد داشت اصلا 🥲

خیلی تابلو بود.نگاههاش اصلا داد میزد.باهمه اینجوری بود.وقتی از شوهر من قطع امید کرد به مرد کناری خودش کرم ریخت😏نه بابا.رفت و آمد چی!تو مکان عمومی بودیم اونم غریبه بود

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
خیلی تابلو بود.نگاههاش اصلا داد میزد.باهمه اینجوری بود.وقتی از شوهر من قطع امید کرد به مرد کناری خود ...

اوه اوه بیمار بوده طرف😑پناه برخدا

منم مثل توم

انقد مامانم ازم ایراد گرفته کلی ذوق کردم با دیدن پیام شما و یه خانم دیگه که گفتید مثل منید😅

انقد مامانم ازم ایراد گرفته کلی ذوق کردم با دیدن پیام شما و یه خانم دیگه که گفتید مثل منید😅

اتفاقا بنظرم این رفتار عادی تره

من خیلی پیش میاد دختریو ببینم خوشگله یا هیکلش خوبه

موهاش قشنگه به همسرم میگم وای دیدی چقدر خوشگل بود؟

ظاهری آرام و قلبی ناشکیبم داده‌اند:)
اتفاقا بنظرم این رفتار عادی تره من خیلی پیش میاد دختریو ببینم خوشگله یا هیکلش خوبه موهاش قشنگه به ...

منم دقیقا همینم خیلی خوشم میاد از بعضی دخترا 

به همجنس گرایش داری؟

نمیدونم نه من حتی دوست معمولی ام ندارم چه برسه وابستگی و گرایش😅صرفا بخاطر اینکه یسریا واااقعا خوشگل و جذابن