این نظر من هستش چه بکارت وجود داشته باشه چه نه...
چون ما به دو گروه تقسیم شدیم یه عده که سخت معتقدن وجود نداره و یه عده که سخت معتقدن که وجود داره و همیشه هم دعوا میشه
خب بجای جر دادن همدیگه بیاین یه جمله دیگه بگین
به نظر من:
باکره به کسی میگن که تو عمرش رابطه نداشته باشه منظورم رابطه کامله به این دختر میگن باکره یا دوشیزه
به دختریم که که رابطه داره دیگه باکره و دوشیزه نمیگن و میگن زن یا بانو😂
زیرا اگر پرده ایم باشه حتما قرار نیست با رابطه پاره باشه اینگد موارد هست مثلا من رزمی کارم و یه بار طی یه اتفاق ناگوار مربیم اومد محکم لگد زد وسط پام من حواسم پرت یه چیزی شد و دفاع نکردم و جوری خورد که افتادم زمین و مث پسرا لپامو باد کردم و گرفتمش و مث مار میخزیدم رو زمین و درد بدی رو حس کردم اگرم پاره شده باشه ذره ای به کلیه چپمم نیست چون اصلا چیزی نشده ناراحت باشم
ولی اگه یه روزی بم تجاوز شه از بار روانیش خودمو میکشم چون واقعا نمیتونم ظلمی که در حقم شده رو هضم کنم چون دختری که اینکاره نیست تجاوز براش خیلی گرون تموم میشه و همش میگه چرا من! چیشد!خدایا میشه بگی چرا!🥹
من فقط یه باااااار یه مرد از پشت یه طرف باسنمو گرفت و فشرد سوار موتور بود و تا ۵دقیقه تو افق محو بودم و اصلا نمیفهمیدم دقیقا کجام زنده ام یا نه مث دیوونه ها عر میزدم و رفتم حموم با لیف جای دستشو میشستم و هی میکشیدم و میکشیدم و میکشیدم و میگفتم لعنتی چرا جای دستاش تمیز نمیشه🙃🥹
اونموقع گفتم وای به روزگار دختر پاکی که به زور مورد تجاوز قرار گرفته باشه مرگو بزرگترین و بهترین نعمت میدونه خدا سر دشمنمم نیاره
دنیای کثیفیه دیگه به پسرام رحم نمیکنن با اونام تجاوز میکنن
خلاصه مطلب دختری که با حیا و با عفت هستش نه نیاز به بکارت داره نه به چادر و حجاب ذاتش باید حیا داشته باشه وگرنه میدونید هیج جوره درست نمیشه...
من نوزده سالمه و چادریم یه چیزم این آخر بگم خواهشا بیاین با هم دوست باشیم پشت هم باشیم اینقدر با هم بحث و دعوا نکنین علیه هم نباشین
مردها که گاوی بیشتر نیستن اکثراااا نه همه
چون بزرگترین افکار پوسیده اونا اینه که ما مردیم هرکارم بکنیم مردیم ولی زنا نمیتونن چون زنن
اگه با صد نفر باشن میگن ما مردیم ولی توقع دارن زن آیندشون آفتاب و مهتاب ندونه چیه
امضای یکی از کاربرا خوب میگفت:دنیا اگر عدالت داشت مرد هم بکارت داشت
میدونم حرفام یهو بی ربط شدن بهم ولی تاپیکه خودم عشقم کشید بگم الانم میخام از منبر بیام پایین
فعلا خوداحافظ😂♥️