اه... آرایشگرم تازه کارمو شروع کردم همه جا تبلیغ گذاشتم با شماره ی خودم(درهرحال باید میذاشتم چون باید با مشتری حرف بزنم که وقت بدم حالا چه تماس چه تو فضای مجازی)
من نمیفهمم این مزاحم تلفنیا دیگه چه صیغه ایه... حالم بد شد بلاخره یکی بعد چندروز زنگ زد گفتم مشتریه و تا وسطاشم حرف زدیم که چه موادی برای موهاش و اینا خوبه بعد آخرش بحثو کشید به مثبت ۱۸... حالم داره بهم میخوره...
زن بود طرف... من برام مهم نیست گرایش جنسیتون چیه ولی لعنتی میای مزاحم تلفنی همجنس خودت میشی؟! کم از مردا داریم ضربه میخوریم هی متلک میندازن تو خیابون و... حالا باید از همجنسای خودمونم بترسیم؟!
لعنت به مزاحم...
اه کلی با امید و خوشحالی داشتم جوابشو میدادم که کی بیاد و اینا که برگشت اون حرف لعنتیو زد که واقعا نمیتونم جرعت ندارم حتی بیانش کنم. اینقدر خورد تو ذوقم بلاکش کردم زدم زیرگریه
بخدا اگه مرد بود این حالت بهم دست نمیداد چون قبلا هم مزاحم تلفنی اینا داشتم خیلی راحت جوابشون میکردم شخصیتشونو میبردم زیر سوال ولی زن بود... اصن یکه خوردم... فقط گفتم میرم شکایت میکنم پلیس فتا ی بار دیگه زنگ بزنه و بلاک
کم بدبختی داریم مزاحم تلفنی هم اضافه شد... کاش مرد بود میگفتم مردا خیلیاشون همینن و این چیزا...🫠