2777
2789

شماهایی که اومدید گفتید نه اول خونواده عروس پاگشا میکنن یکم اطلاعاتو بالا ببرید رسم و رسوم رو درست انجام بدید 

همیشه اول خونواده داماد پاگشا میکنن خونواده عروسو

غیراین باشه بنظرم خیلی تابلو و هول بازیه

😇

اره طرف ما اول خانواده داماد دعوت میکنن

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر شهری رسم و فرهنگ خودشو داره نمیشه گفت کدوم غلطه کدوم درست ..‌ 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 
هر شهری رسم و فرهنگ خودشو داره نمیشه گفت کدوم غلطه کدوم درست ..‌ 

خب بعضی جاها یه چیزایی رو اشتباه انجام میدن و اسمشو میذارن رسم.

درست و قشنگش همینه که اول عروس رو پاگشا کنن

خانوما یه سوال داشتم، جاریمو وقتی عقدکردن من پاگشا کردمو طلا دادم. الان عروسی گرفتن و رفتن خونه خودشون.،سوالم اینه دوباره باید پاگشا کنم؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان شما اول پاگشا شدی خونه داماد دیگع؟ 

نه بابا مادرشوهرم همه جا رسم داشت عروس دعوت کنه جز من 

چهار اا عروسش پاگشا کرد جز من 

دختر فامیل و همسایه پاگشا کرد جز من 

جاریم من پاگشا کرد خیلی احتزام سرم گذاشت و دوتا بسته چایی کادو کرد بهم داد 

نه بابا مادرشوهرم همه جا رسم داشت عروس دعوت کنه جز من  چهار اا عروسش پاگشا کرد جز من  دخ ...

بگو که شوخی میکنی درباره کادو جاریت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خانوما یه سوال داشتم، جاریمو وقتی عقدکردن من پاگشا کردمو طلا دادم. الان عروسی گرفتن و رفتن خونه خودش ...

نه فک نکنم. فقط داری میذی خومشون به هدیه کوچیک براش ببری اوکیه بنظرم

نه فک نکنم. فقط داری میذی خومشون به هدیه کوچیک براش ببری اوکیه بنظرم

خونشون یه تومن کادو دادم، عید چی براش چیزی بگیرم یا نه