شیر_عسل_خنک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2853 عنوان ناخنای طبیعی+عکس 303 بازدید | 26 پست چطوره همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 1401/11/02 | 15:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryasorati عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 3651 خوبه خدایا به همه ارامش و سلامتی بده .عاشق گل و گیاهم .بیاین سعی کنیم کتاب بخونیم . دوست دار پیشی. شمع ها به من حس خوبی میدن .
نیلوفرخانوووم۴ عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 4071 عالیه ولی بنظر طبیعی نمیاد قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
hosna92 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 25549 اصلا معلوم نیست طبیعی نیست عزیزم .خیلی نچرال مصنوعیه به دنبال کدوم حرف و کلامی سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱
شیر_عسل_خنک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2853 نمیشکنه؟ اگه دعوا نکنم نمیشکنن😂 همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...
ehda72 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 1580 منم بلند میکنم ولی نمیتونم تحمل کنم یکیش بشکنه بقیه رو نگه دارم یکیش بشکنه همه رو میگیرم
شیر_عسل_خنک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 2853 اینا طبیعیه ؟ چه جوری با این ناخن ها زندگی میکنید؟ ااره چرا دروغ بگم خب من اصلا کاری انجام نمیدم فق درس میخونم و نمیشکنن😂 همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم...
سروین۳۳ عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 1528 منم ناخونای قشنگی دارم ولی حیف ...چطور واسه شما هیچکدوم نشکستهواسه من که تا میاد همه بلندو هماهنگ شه به چند روز نمیرسه میشکنهشده به دکمه لباس گیر میکنه تا هرطوری هست بشکنه