2789

دوستان تا ۱۵ بهمن وقت هست💎🌱

نیت کنید و کامنت بزارین تا بهتون جز بدم

هر جز به نیابت از یک شهیده 💎🌱

حاجت روا بشید عزیزان

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

من نفر اول هستم جانم به فدای مولایم حضرت علی (ع) 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نفر اول هستم جانم به فدای مولایم حضرت علی (ع) 

سلام عزیزم جز ۲۱ یه نیابت از شهید میلاد بدری بخونین

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
عزیزم به من یه جز بده

سلام عزیزم جز ۱۳ به نیابت از شهید قاسم سلیمانی بخونین

پریود باشم میشه اگه آره بده  

آره عزیزم جز ۱۰ به نیابت از شهید حامد بافنده بخونین

به منم بده اسمم فاطمه هست از اصفهان مریضی بدی گرفتم به درمان جواب ندادم برای شفام دعا کنید

خدا بهت سلامتی بده بزودی فاطمه جان جز ۱۲ یه نیابت از شهید نوید صفری بخون عزیزم

باشه چشم ان شالله بحق این ماه عزیز که چند تا تولد امام بزرگوار هست از یکی بزرگواران حاجتتو بگیری به ...

الهی قربونت بشم مهربون همچنین

میشه من جزء ۱۸ رو بخونم؟

اره عزیزم به نیابت از شهید حاج علی کسائی بخون

مرسی 😍 حاجت روا باشین عاشق شهید سلیمانی ام...

چ عالی انشالله به حق این شهید معجزه اتفاق بیفته برات عزیزم