2777
2789
عنوان

خانما کمک کنید لطفا شما باشید طلاق میگیرید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 56 پست
بستگی داره چقد طرفت بخوادت و تغیر بخواد کنه من شوهرم واقعا دوسم داره و حس میکنم عصبانیتش از کنترلش خ ...

بیین اصلا نمیپذیره 

میگ مثلا تو قاشق چنگالو بهم میزنی ک من عصبی شم

🥲هر بهانه ای فکر‌کنی میاره لهم گیر بده تحقیرم کنه

الانم ک تو‌این ۷۰ روز یک بار هم زنگ نزد بهم 

فقط ۳ بار اومد و هرسری بعدش پیام میداد غکر نکن یادم میره تو ببخشیدر..دی تو زندگی و گندگاری کردی من دارم جمعش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا هررزو فحش میداد  تازه طلبکارم هست  و خانوادش میگن هرزنی ممکنه کتک بخوره و باید ...

والامن خودم دوسال خونه پدرمم دارم جدامیشم 

این آدما بخوان عوض بشن تو زندگی بلدن چجور رفتارکنن ک کار ب طلاق نکشه بیخودی عمرتون حروم نکن

بیین اصلا نمیپذیره  میگ مثلا تو قاشق چنگالو بهم میزنی ک من عصبی شم 🥲هر بهانه ای فکر‌کنی میار ...

خب یکیو واسطه کن بینتون قاضی شه برین باهم حرف بزنین یا برین مشاور در کل شوهرمم همیشه میگه دنبال مقصر نباش دنبال راه حل باش. در کل خونه زندگیتو ول نکن برو نهایتش قهر کن بی محلی من بااین ک شوهرم سرد مزاجه باش رابطه ندارم چند روز میاد دورم اخلاقشو خوب میکنه خخخخ

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین اینایی ک تو میگی نشون میده استرسش خیلی بالاست و فکرش بشدت مشغوله بشین راجب دغدغه هاش باش صحبت کن.اخه من مث شوهرتم هر چیزی رشته افکارمو پاره کنه بهمم میریزه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب یکیو واسطه کن بینتون قاضی شه برین باهم حرف بزنین یا برین مشاور در کل شوهرمم همیشه میگه دنبال مقصر ...

همه این دو سالونیم التماس کردم بریم مشاور 

میگف تو روانی هستی فکر میکنی منم مشکل دارم

بعد این مدت بهش گفتم بیا بریم بیینیم نظرشون چیه گف من نمیام فقط در صورتی میام اومده باشی سر زندگیت

گفتم اها بیام ک یک جلسه بریم بعدش بیای بگی دیدی مشاورا چرت میگن و دیگه نمیام 

گف اره مطمن باش یک جلسه بریم میفهمی مشاور الکیه

ببین اینایی ک تو میگی نشون میده استرسش خیلی بالاست و فکرش بشدت مشغوله بشین راجب دغدغه هاش باش صحبت ک ...

افرین 

ببین ب شدت درونگذاس و هیچی صحبت نمیکنه خودشو دنیای خودش

بعد گهگاهی ک ب زور زیر زیونش حرف میکشیدم میدیدمش حتی بابت ازدواج برادرژاده اش‌ناراحته و یا هر چیزی ک فکر کنی 

فکرش همه جا بود حرص همرو میخورد در حالی بقیه اصلا مهم‌نبوپ براشون

همه این دو سالونیم التماس کردم بریم مشاور  میگف تو روانی هستی فکر میکنی منم مشکل دارم بعد این ...

عینه شوهر من میگه تو باید بری درمان شی من ک مشکلی ندارم و اصلا انگار پرخاشگریش طبیعیه کلا نمیپذیرن ولی باور کن با ارامش و شاد ک رفتار کنی جذبت میشه 

ببین اینایی ک تو میگی نشون میده استرسش خیلی بالاست و فکرش بشدت مشغوله بشین راجب دغدغه هاش باش صحبت ک ...

ببین شوهرم از بچگی زیاد اهل دعوا و کتک کاری بود معروف بود ب این چیژا 

بعد ولی عمق این رفتارا وقتی شکل گرفت ک ۱۳ سال قبل پدر و برادرش فوت کردن همزمان و این ادم همیشه حالت افسردگی شدید داره و ب شدت درونگراس

عینه شوهر من میگه تو باید بری درمان شی من ک مشکلی ندارم و اصلا انگار پرخاشگریش طبیعیه کلا نمیپذیرن و ...

بخدا باورت نمیشه من کلا خوش اخلاقم مثلا از سر کار‌میومد درو براش باز میکردم با مهربونی بغلش میکردم بوسش میکردم حتی دستشو دور کمرم نمیذاشت میگف برو‌اونطرف برای خودت صبح تا حالا مفت خوردی و مث سایدبای ساید شدی و پولم نمیاری 

بعد فکر کن التماسش میگردم بهم محبت کنه ب هرروشی فکر کنی رفتم

براش خیلی تلاش کردم ولی دریغ از یک ذره قدردانی

افرین  ببین ب شدت درونگذاس و هیچی صحبت نمیکنه خودشو دنیای خودش بعد گهگاهی ک ب زور زیر زیونش ح ...

خب تو یادش بده زندگی درست رو واقعا مردا عوض میشن با رفتار طرف مقابلشون مثلا شوهرم هرچیزی رو با پرخاشگری طلب میکرد منم خیلی خونسرد و با لبخند میگم اینطوری بگی قشنگتر نیست؟ یا سکوت میکنه یا جوابی نمیده اما کم کم راه میوفته

خب تو یادش بده زندگی درست رو واقعا مردا عوض میشن با رفتار طرف مقابلشون مثلا شوهرم هرچیزی رو با پرخاش ...

لخدا باورت نمیشه با ابخندبهش میگفتم عزیزم میگف حالمو بهم میزنی نگو عزیزم یاد فلانی میفتم