2777
2789
عنوان

معجزه ابولفضل

964 بازدید | 5 پست

سلام ،داستانی که تعریف میکنم حقیقت داره و توسط خود شخص من تجربه شده و کلا اینجا ثبت نام کردم که این معجزه رو نشر بدم که حتی اگه شده یک نفر ایمان بیاره و متوسل بشه به امیدخدا حاجت روا بشه مثل من . داستان ازین قراره که مادر من باردار نمیشد دکتری نبود که نرفته باشن اون و بابام همه دری زدن اما جواب نمیداد و من بابام پسر میخواست و به مامانم گفته بود اگر پسر نیاری یا زن دیگه میگیرم بچه دار شه..خلاصه زندگیمون یجورایی داشت خراب میشد و همه چی به باردار شدن مامانم بستگی داشت جو خونه خیلی متشنج شده بود همه ناراحت بودیم.. ماه رمضون بود منم روزه بودم بعد سحری نمازمو خوندم و از صمیم قلبم دعا کردم دقیق یادم نیست به امام حسین متوسل شدم یا ابلفضل اما خیلی دعا کردم و با زبون روزه خوابیدم، همینکه به خواب رفتم خواب دیدم یه پسر رشید قد بلند خوشتیپ و بسیار زیبا سمت من امد بهش گفتم تو کی هستی ؟ گفت من عباسم ابولفضلم ..من توی خواب باورش نکردم گفتم نه تو اون نیستی چون اگر اون بودی پیش من نمیومدی، اما اصرار داشت که حضرت عباسه و من بهش گفتم اگر واقعا راست میگی چرا به مامانم پسر نمیدی چرا هرچی دعا میکنیم جوابی نمیگیریم ، ایشون گفتن پسر بهش میدم خیالت راحت 😭، حتی گفتن که صبر لازم نیست به زودی اتفاق میوفته.. و این خواب نشونه ایی از معجزه این امام معصوم بزرگوار بود این شد که بعد چند ماه مادرم باردار شد در کمال ناباوری .. و فرزند پسر به دنیا اومد و خدارو هزار مرتبه شکر بابت همه چی، اینو تعریف کردم که با خلوص نیت متوسل بشین و صبر داشته باشید قطعا معجزه میبینید کافیه ایمان بیارید، من باز میخوام چله زیارت عاشورا بگیرم یه حاجتی دارم میخوام براورده شه بااین چله به امیدخدا براتون دعا میکنم انشالا هممون ازین نشونه ها زیاد تجربه کنیم و عاقبت بخیر بشیم التماس دعا یا علی

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فاطمه هستم از اصفهان 

مریضی بدی گرفتم حالت معلولیت گرفتم چرخش غیرارادی گردن هست درمانش بوتاکس هست که روم اثر نگذاشته خیلی ناراحتم راستش اولش همش به خدا و همه فحش میدادم به خاطر اینکه خیلی اذیتم

امروز توبه کردم و میخوام دعا کنم شفا بگیرم

میشه چله گرفتی به یاد منم باشی برام دعا کن

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
عزیزم من فاطمه هستم از اصفهان  مریضی بدی گرفتم حالت معلولیت گرفتم چرخش غیرارادی گردن هست درمان ...

خدا هیچوقت بخاطر گناه بندشو مورد تنبیه قرار نمیده چون مهربانه درست مثل مادری که با وجود اشتباهات هنوز فدزندشو دوست داره و پشتشو خالی نمیکنه، و هیچ چیز در زندگی بی علت اتفاق نمیوفته و زندگی بر اساس حکمت جلو میره توصیه اکید میکنم کتاب گفت و گو با خدا با نویسندگی نیل دونالد والش ، رو مطالعه کنید خیلی اوضاع زندگیتون رو تغییر میده ۳ جلده از جلد اول شروع کنید 

و منم به روی چشم اول واسه بقیه دعا میکنم انشالا حاجتروا بشید🌹

خوشبحالت.  منم یبار معجزشو دیدم به چشم خودم . ولی جدیدا هرچقد صداش میکنم جوابمو نمیده، میدونم ...

طلب استغفار کنید به امیدخدا درست میشه به زمان بندی خدا ایمان داشته باشید، با ذکر لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین(دعای یونسیه) قلب خودتون رو از گناه پاک کنید و با این دعا طلب استغفار کنید مطمئن باشید جواب میگیرید