2777
2789
عنوان

بالا رفتن عدد بتا

801 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من از دیشب استرس بارداری مولار دارم

توروخدا کسایی که مث من تیتر بتاشون یدفعه ۷-۸ برابر شده در عرض ۴۸ ساعت منو از نگرانی دربیارین

۲۹ دی تیترم ۷۲۶ بود

۱بهمن ۳۵۳۰

البته توی یک آزمایشگاه انجام ندادم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

اصن با بتای ۷۲۶چرا دوباره از دادی؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن با بتای ۷۲۶چرا دوباره از دادی؟ 

اخه هفته ام نسبت به پریودم پایین بود

ولی خودم میدونستم سه روز مونده به موعدم باردار شدم

ماما ها میگفتن باید بررسی بشه

۱۸ دی باید پریود میشدم ولی طبق بتا اولم زیر ۴ هفته بودم

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
نگران نباش عزیزم  همه چی خوب و عالیه البته اگر درد یا لکه بینی نداشته باشی  دعا کن من ...

هیچ علامت بدی ندارم نه درد نه لکه بینی

ولی تو نت نوشته بعضیا تو بارداری مولار مث بارداری معمولین

تا هفته ۸ که قلب جنین وایمیسته

نگران نباش  چرا الکی دنبال چیزای منفی میری پس توکلت بخدا کو؟

ببین عزیزم من بچه نمیخواستم ناخواسته باردار شدم

ولی وقتی حامله شدم فقط خوشحال بودم و دعا میکردم سالم باشه

من سابقه بارداری پوچ دارم از این میترسم که تکرار بشه

درضمن بارداری مولار میگن حتی ممکنه جون مادر رو به خطر بندازه

من جون عزیز نیستم ولی یه پسر دو ساله دارم بخاطر پسرم نگرانم بی مادر نشه😢😢😢

اخه هفته ام نسبت به پریودم پایین بود ولی خودم میدونستم سه روز مونده به موعدم باردار شدم ماما ها می ...

عریزم تو الان بارداری. بار شیشه به دل داری

به زنددگیت برس. انقدر ذهن خودت رو درکیر مسائلی که بهت استرس میدن نکن. هر اتفاقی  که انشالا به خوش باشه بخواد بیوفته میوفته..شکرخدا خونریزی نداری حالت هم خوبه

پس نگرا نباش عزیزم. از بارداریت لذت ببر 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
عریزم تو الان بارداری. بار شیشه به دل داری به زنددگیت برس. انقدر ذهن خودت رو درکیر مسائلی که بهت اس ...

مرسی بابت دلگرمیت

مامام گفته برم سونو واژینال به حرفش گوش کنم به نظرت؟

یا کلا دکترمو عوض کنم؟

ببین عزیزم من بچه نمیخواستم ناخواسته باردار شدم ولی وقتی حامله شدم فقط خوشحال بودم و دعا میکردم سال ...

من نگفتم بیخیال باش ک گلم 

بعدش هم قرار نیست ی اتفاق برای همه بیافته یا تکرار بشه 

خود نگرانی یا استرس ضررش رو سلامتی خودت یا نی نی تو دلت خیلی بیشتره. 

من میگم بسپر بخدا آرامش داشته باش تا وقت سونو. همین 

چرا ناراحت شدی گلم 

من دعا میکنم براتون ک همه چی خوب باشه انشالله 

نگران نباش عزیزم  همه چی خوب و عالیه البته اگر درد یا لکه بینی نداشته باشی  دعا کن من ...

ببخشید عزیزم انقد ذهنم درگیر اصلا جمله اخرتو ندیدم

واست دعا میکنم با یه بارداری سالم دامنت سبز بشه و بچه تو صحیح و سالم بغل بگیری

انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

ببخشید عزیزم انقد ذهنم درگیر اصلا جمله اخرتو ندیدم واست دعا میکنم با یه بارداری سالم دامنت سبز بشه ...

خواهش میکنم عزیزم اشکالی نداره 

از خدا می‌خوام اول بهت آرامش بده بعدشم سلامتی خودت و نی نی و پسرت🥰❤️

من نگفتم بیخیال باش ک گلم  بعدش هم قرار نیست ی اتفاق برای همه بیافته یا تکرار بشه  خود ن ...

نه با حرفات ناراحت نشدم فقط خواستم توضیح بدم که بارداریم چه زمانی اتفاق افتاده

امیدوارم مشکلی نباشه ممنون عزیزم

واسم دعا کنین

مرسی بابت دلگرمیت مامام گفته برم سونو واژینال به حرفش گوش کنم به نظرت؟ یا کلا دکترمو عوض کنم؟

فدات شم گلم♥

سنو وازینال برای چی؟؟ 

فدات شم گلم♥ سنو وازینال برای چی؟؟ 

واسه اینکه ساک حاملگیو ببینن یبار سونو شکمی رفتم معلوم نشد