2777
2789
عنوان

بارداری با دوفاستون و کلومیفن

1154 بازدید | 13 پست

سلام 

من این ماه برای بارداری اقدام کردم

ماه دوم اقداممه 

هر دو ماه با کلومیفن و دوفاستون اقدام کردم 

روز ۹ پریودی تخمک گذاری کردم از ۱۴-۲۴ پریودی هم دوفاستون خوردم 

الان سه روزه دو فاستون رو قطع کردم و نمی‌خورم 

چند روز دیگ ممکنه بی بی چکم مثبت نشون بده ؟ 

علائم خیلی زود داشتم و این عجیب بود 

مثل رفلاکس و حالت تهوع کمر درد زیر دلم خیلی کم اذیت و درد بود 

و رحمم سفت شده 

اول خیلی پایین سفت بود الان انگار حتی اومده بالا تر و راحت تر سفتیش رو حس میکنم 

ب نظرتون باردارم ؟ 

علایمی میگی از تخمک گذاریه باردارم باشی به این زودی علائم خودشو نشون نمیده

الان از تخمک گذاریم ۱۷ روز گذشته

بخشی از علائم فکر میکنم عوارض دو فاستون بود 

ولی الان ک دو فاستون رو قطع کردم هنوزم علائم رو دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از تخمک گذاریم ۱۷ روز گذشته بخشی از علائم فکر میکنم عوارض دو فاستون بود  ولی الان ک دو ف ...

من بدون قرص هم علائم داشتم توهم حاملگی میزدم بعد پریود میشدم اعصابم بهم میریخت انشالله که باردار هسی بی بی چک بزن

من بدون قرص هم علائم داشتم توهم حاملگی میزدم بعد پریود میشدم اعصابم بهم میریخت انشالله که باردار هسی ...

زود نیست؟ 

من تنبلی تخمدان دارم 

ماه پیش ک همین دارو هارو مصرف کردم این علائم رو نداشتم 

ب خصوص سفت شدن زیر شکمم و کاملا قسمت قرار گیری رحمه خیلی برام عجیبه 

هی ب خودم میگم الکی امیدوار نشو ولی طی یک هفته گذشته هی سفت تر شده و انگار ک بالا تر اومده باشه اینجوری شده 

نمی‌دونم واقعا 

آدم وقتی منتظره روانی میشه رسما

زود نیست؟  من تنبلی تخمدان دارم  ماه پیش ک همین دارو هارو مصرف کردم این علائم رو نداشتم& ...

اگه از موعودت گذشته بزن ..برو بزن خبرم کن..نه منم تنبلی داشتم ولی ماهی باردار بودم سه روز بعد موعودم بی بی چک نشون داد باردارم سه سال قبلشم هرچی بی بی میزدم منفی بود

اگه از موعودت گذشته بزن ..برو بزن خبرم کن..نه منم تنبلی داشتم ولی ماهی باردار بودم سه روز بعد موعودم ...

مشکل بزرگ نداشتن موعد پریوده 

عموما کلا دارو نخورم پریود نمیشم 

ماه پیش فکر کنم سه چهار روز بعد قطع دو فاستون پریود شدم 

برای همین پرسیدم چند روز بعدش تست بزنم

فکر کنم دو سه روز دیگ تست بگیرم خوب باشه

اسی این قرصایی رو ک گفتی برای چی میخوری؟

قرصی هست ک کمک کنه ب آدم برای اقدام؟؟

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
اسی این قرصایی رو ک گفتی برای چی میخوری؟ قرصی هست ک کمک کنه ب آدم برای اقدام؟؟

کمک ب لانه گزینی و موندن جنینه بیشتر جلوگیری از سقط ولی بی تجویز پزشک نمیشه بخوری