2777
2789
عنوان

هنوز درد دارم 😭😩🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 34 پست
ببخشید اخه گفتی شدید درد داری بعد من جای راه حل بخوام سوال پیچت کنم.گفتم اخه چرا اینجوری شده.من‌خودم ...

خودم نمی‌دونم از کجا دکتر گفت آخرین بار کجا رفتی که با قدمت تماس فیزیکی داشته منم گفتم لیزر 

گفت پس از همونه!! 

من نمی گم لیزرش کثیفه خیلی هم بهداشتیه اما خوب روی من منفی جواب دادش 

بعد اون جوش های ریز یا قارچ با این فرق می‌کنه 

این خیییییییلی خیییییییلی درد ناکه

خدا برای کسی نیاره

فقط آسیکلوویر درمانشه قرصش و پمادش هیچی دیگه خوبش نمیکنه

تا چند روز بعد ج میده آخه 

بهم میترونیدازول۵۰۰ هم داده دیشب خوردم خیلی حالم بد شد 

آها از من انقد شدید هست که شبها تب میکنم 

دیشب واقعا داشتم میمیردم انگار مترونیدازول خیلی قویه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نمی‌دونم از کجا دکتر گفت آخرین بار کجا رفتی که با قدمت تماس فیزیکی داشته منم گفتم لیزر  گ ...

الهی زودتر خوب بشی دوستم چی بگم والا.لیزر ک خیلی اطرافیانم دیدم میرن.دیگه اتفاق برای شما افتاده.یکم تو نی نی سایت سرچ کن جای تاپیک شاید راه حل خوبی گفته باشن

من هم خیلی اینجوری می شدم دکتر که رفتم بهم گفت اصلا تبخال و زگیل و اینا نیست اون قسمت از بدنت به عفونت حساسیت شدید داره عفونت که میگیری پر جوش میشه 

من هم همین بودم جوری که از درد تب می کردم آخرین بار آنقدر وحشتناک بود کاملا انگار یه کاکتوس بین پاهام گذاشته بودن وقتی راه میرفتم این حس رو داشتم 

خودم فهمیدم به خاطر نوار بهداشتی رفتم دنبال نوار ضد حساسیت ولی بهتر میشد قطع نمیشد 

آنقدر داروهای مختلف استفاده کردم یکی بهم گفت زمانی که جوش هات از بین رفت جوش شیرین رو شبیه خمیر کن به بیرون واژنت بزن بعد هم تو آب حلش کن تو سرنگ بکش داخل بدنت تزریق کن البته سوزن سرنگ رو دربیار چند بار اینکارو کردم بعد هم کاپ قاعدگی گرفتم هر بار هم یه کوچولو احساس خارش می کنم جوش شیرین میزنم خداروشکر چند ماه از اون جوش زدن ها راحت شدم 

قشنگ درکت می کنم چی میگی ببین نه از لیزر نه استخر و این چیزا از عفونت این جوری شدی 

چون من زمانی که جوش میزدم استخر و لیزر نمی رفتم 

ولی الان که میرم هم دیگه جوش نمی‌زنم چون عفونت ندارم نود درصدش هم به خاطر نوار بهداشتی بود که چون کاپ میزارم عفونت ندارم 

من هم خیلی اینجوری می شدم دکتر که رفتم بهم گفت اصلا تبخال و زگیل و اینا نیست اون قسمت از بدنت به عفو ...

عزیزم خیلی سخته 

ممنون از راهنماییت حتما کاپ هم میگیرم پس 

اره عفونت بدم خیییییلی زیاد بود الان داخل بدنم آتیشه انگار حرف که میزنم و نفسام داغهههه