2777
2789
عنوان

هنوز درد دارم 😭😩🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میدونم مسخره است سوالم ولی چی میشه ادم اینجوری جوش دردناک قسمت تناسلیش بزنه؟؟؟

نه عزیزم چرا مسخره باشه ؟ 

دکتر گفت از جایی انتقالی گرفتی مثلا یه دستگاه آلوده (چون لیزر میرم ) یا استخر یا حتی حموم یا همسرت!! 

ببخشید میدونم مسخره است سوالم ولی چی میشه ادم اینجوری جوش دردناک قسمت تناسلیش بزنه؟؟؟

اسمش تبخال تناسلیه ممکنه از رابطه یا از استخر و لیزر و اینا منتقل بشه 

من از استخر گرفتم

✨❣️
من حتی نمیتونستم ادرارکنم راه رفتن که جای خودش درمانش فقط قرص والاسیکلوویر و پماد آسیکلوویره 

داده بهم اینارو خوب منم نمیتونم انقد خودمو نگه میدارم وقتی هم اداره میکنم همش با گریه هس 🥺😩

فدات  ن نترس خوب میشه سعی کن زیاد به خودت آب نریزی و جاشو گرم نگیر که بدتر میشه  اگه مسک ...

یه مقدار موی زبر و کلفت اونجا در اومده پاهامو میزارم رو هم بدتر میشه 😩💔 مرسی عزیزم مسکن میخورم حتما 

نه عزیزم چرا مسخره باشه ؟  دکتر گفت از جایی انتقالی گرفتی مثلا یه دستگاه آلوده (چون لیزر میرم ...

پماد و قرص آسیکلوویر. برا سوزش دکتر گفت کالامین بزن .وای وقتی زدم مردم و زنده شدم . 

داده بهم اینارو خوب منم نمیتونم انقد خودمو نگه میدارم وقتی هم اداره میکنم همش با گریه هس 🥺😩

برو تو حموم سرپا آم بازکن کمتر اذیت میشی

بار اولش انقدر سختع من که داشتم جون میدادم ولی دفعات بعدی انقدر اذیت نداره چون میدونی که این ویروس تا اخر تو بدن میمونه گاهی فعال و غیرغعال میشه

✨❣️
نه عزیزم چرا مسخره باشه ؟  دکتر گفت از جایی انتقالی گرفتی مثلا یه دستگاه آلوده (چون لیزر میرم ...

ببخشید اخه گفتی شدید درد داری بعد من جای راه حل بخوام سوال پیچت کنم.گفتم اخه چرا اینجوری شده.من‌خودم مجرد بودم مادرم از بس خسیس بود نه لباس زیر کهنه و نوار بهداشتی نمیزاشت استفاده کنم.چند بار قارچ گرفتم و هی خوب شد همش سفیدک داشت ولی خود به خود میرفت وقتی شورتای کهنه نمیپوشیدم در واقع بدون ش ورت میگشتم!!!وقتی ازدواج کردم دیگه از اینکه نباید حمام بری و نوار بهداشتی نباشه خبری نبود دیگه هرگز قارچ نزدم تو این ده سال.ولی قدیم جوش چرکی هم زیاد میزدم ولی کوچولو بود درد هم نداشت !!!هر وقت پریود میشدم میزدم و میترسیدم.گفتم چطور اینو گرفتی که من حواسم باشه