2777
2789
عنوان

غصه زندگي خواهرم منو ميكشه اخر

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 103 پست
آرع میدونم همه نسبت ب هم خیلی سردیم اما وقتی مجرد بودم بچه هاشونو من بزرگ کردم همه میرفتن دنبال درس ...

نمی دونم چی بگم

انشاءالله بچه هات و همسرت جای همه آدمای خالیه زندگیتو واست پر کنن گه احتیاجی به هیچکس نداشته باشی وزندگیتو پر از محبت و گرمی کنن

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

شما کلا مفهوم‌ دعا رو اشتباه متوجه شدی، اون چیزی که مشکلات رو حل میکنه تلاش هست، حالا چه تلاش شوهر خواهرت برای کار چه تلاش خواهرت برای نجات خودش 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا مادرتون یه بچه رو شوهر داد چه عجله ایی داشت مگه شوهر قحطی بوده یه بچه یازده ساله چی رو میف ...

از نادانی و جهل بلوچا بود اون موقع ها

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من سیزده سالگی ازدواج کردم دلیلش سر بار بودنه که زود شوهرمون دادن گفتن به درک بره یه نون خور کمتر&n ...

شما هم بلوچ هستید؟

بچه هات چند سالشونه جنسیتشون‌چیه

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
چرا پیگیرشون هست ولی چون با پاکستان هم مرزیم غیرقانونی متواری میشن پاکستان پلیسم دستش جایی بند نیس&n ...

ای وای 

بلوچستان جای عجیبی هنوز قومیت این چیزا وجود داره آدمهای ساده و مهربونی داره اما نمیدونم چرا هنوز درگیر قوم و دعواهای قومی هستند

غرور چیه خواهر من این نفهمیه این جنایته  زدن پدر و‌پسرهاو عموزاده ها رو‌همه کشتن کدوم غرور لع ...

بدتر از همه اینکه قاتلاشون راست راست میگردن تو فضای مجازی لایو میزارن و خوشن بدتر روح و روانمونو بهم میریزه 

متواری شدن پاکستان دست دولت خودمون ب جایی بند نیس

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شما هم بلوچ هستید؟ بچه هات چند سالشونه جنسیتشون‌چیه

نه قمی هستم 

بزرگه ۹

وسطی۶ 

کوچیکه دوماه

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
شما هم بلوچ هستید؟ بچه هات چند سالشونه جنسیتشون‌چیه

دوتای اولی دختر سومی پسر

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
چند وقته این اتفاق برای خانواده ات پیش اومده

بابام و داداشام سال تیر۹۴ 

پسرعموم و داداشم بهمن ۱۴۰۰

نه قمی هستم  بزرگه ۹ وسطی۶  کوچیکه دوماه

منم 26 سالمه اصفهانیم 15 عقد کردم

بچم اولی 8

دومی 6 سالشه

دلم یکی دیگم میخاد😥😂

فقط شوهرم گاهیی دیوونه میشه و بداخلاق

جرات نمیکنم یه بچه دیگه بیارم😥