2777
2789
عنوان

غصه زندگي خواهرم منو ميكشه اخر

| مشاهده متن کامل بحث + 6387 بازدید | 103 پست
چرا فوت کردن؟

کشته شد🥺🖤 ما بلوچیم 

کلا خانواده ام با تیر کشته شدن 

بابام و دوتا داداشم و پسرعموم تو ی روز 

اون یکی پسرعموم ک شوهر همین ابجیمه و داداشم هم تو خونمون رو دستای منو خواهرام تموم کردن😔 

اینجا ما توی جنگ طایفه ای افتادیم یعنی دوطایفه باهم درگیرن 

و اینکه این وسط بیگناهش ما بودیم و تاوان کارای اونارو خانواده من پس داد 🖤

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خودش سركار ميره ولي خب كفاف نميده حقوقش زياد نيس منم تا جايي ك بتونم كمك ميكنم ولي مشكل اصلي بيكاري ...

شما هم ازدواج کردی؟همسان هستین یا نا همسان؟

فکر کنم شما زودتر ازدواج کردین بعد مادرتون فکر کرده دومی میمونه رو دستش سریع برداشته اولین نفر اومده شوهرش داده

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميتونه  دل و جرات اينكارارو نداره  توروخدا دعا كنيد شايد خدا حرف شمارو شنيد  دعا ...

عزیزم خیلی سخته من درک میکنم درسته خواهر ندارم ولی یادمه دوسال پیش از غصه ی بهم خوردن زندگی داداشم داشتم دغ میکردم با دوتا بچه . درحدی که دکتر گفتش داری تیروئید میگیری . ناراحتی برادرو خواهر روهیچ خواهری نمیتونه تاب بیاره خیلی سخته ولی خداروشکر الان من احساس بهتری دارم ولی باز تا یه ازدواج موفق نداشته باشه خیالم جمع نمیشه 

انشاالله خواهرت خوشبخت عالم بشه خدا بزرگه گلم

بمیرم بچه بوده رسما .چرا آخه

شوهرش پسرعموم میشه با داداشم تو ی روز شهید شدن🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چند سالگی شوهر کرده ک 21 بچه 9 دار ه    

یازده 

کلا تو ما بلوچا اون موقع ها رسم بود دخترا رو با سن کم عروس میکردن خداروشکر الان این رسم نیست

کشته شد🥺🖤 ما بلوچیم  کلا خانواده ام با تیر کشته شدن  بابام و دوتا داداشم و پسرعموم تو ...

یا امام‌حسین

چقد سخته

مگه اونجا قانون‌نداره

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

من چندین زوج میشناسم که خیلییی زندگی های داغونی داشتن ولی بعد چندین جلسه مراجعه به مشاوره، الحمدالله زندگیاشون خوب شد، جاری خودم اوج کرونا بود که خیلییی با شوهرش اخلاف پیدا کرد و به نیت طلاق رفت خونه مامانش منتها نمیدونم کدوم آدم خیرخواهی بهش گفت حداقل چند جلسه تلفنی هم که شده مشاوره بگیر بعد برو درخواست طلاق بده، خلاصه بعد جلسات مشاوره اونم به صورت تلفنی به طور معجزه آسایی زندگیشون از این رو به اون رو شده،  برادرشوهرم خیلیییی فرق کرده و حسابی هواش داره و واقعا حرف به گوش کن جاریم شده   

علتش خانوادتونه  خانواده تو انس و الفت بین بچه ها خیلی تاثیر داره

آرع میدونم همه نسبت ب هم خیلی سردیم اما وقتی مجرد بودم بچه هاشونو من بزرگ کردم همه میرفتن دنبال درس و کاراشون نوبت خودم رسید جایی رو ندارم بچه هامو بذارم برم دندونپزشکی 

خدای من باورررم نمیشه  خدا کمکتون کنه خواهر

کلا زندگی و بدبختی های ما برا خودمونم غیرقابل باوره 

و نمیدونم چطوری دووم اوردیم 😔🖤ولی بازم هرچی قسمته و خدا بهتر میدونه