2777
2789

من از ی جایی حدود س ماه میشه کار در منزل میارم کار فرمایه ما ی خانم عجیب و خیلی جوونی هس من حس میکنم جادوگر یا ی حس ششمیه ای دقیقه چون گوشیمو چن ماه پیش شوهرم انداخت و شکست (ب دلایله شخصی) وقتی ازم پرسید چرا گوشی نداری گفتم پسرم الکل ریخته روش و سوخته بعد با ی حالته پوز خندی گفت نکنه همسرت خوردش کردهه 😐😐😐خیلی برام عجیب بود میدونست من برای اولین بار دیدهه بودمش و هیج وفت مسایل شخصیم رو براش تعریف نکردم از کجا میدونست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدس زده بابا 😅

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

یا مثلا میدونست اسمم چیه 

و ی سری کارتی ک تو خونه  خودم جا گذاشته بودم بهم داد (من مطمعن بودم کارتم تو خونه خودمه و گمش نکردم اونجا چیکار میکرد نمیدونم ) 

من زیادی حساسم یا واقعا عجیبه؟؟؟؟ 

چه بی ادب بوده  می خواستی سفت بگی گفتم پسرم الکل ریخته بعدشم پوزخند میزدی

تو اون لحظه ظاهر رو حفظ کردم و لو ندادم ولی برام عجیب بود خیلی چیزا رو میدونه 😐