2777
2789
عنوان

ابراز علاقه دختر به پسر❗

161 بازدید | 6 پست

مسخره‌ست وقتی یکی رو صادقانه و از ته دل دوست داری،

اون به چشم یه مزاحم بهت نگاه و باهات رفتار کنه... چرا؟ 

فقط به جرم اینکه صادقانه احساست رو بهش گفتی تا تلاش خودت رو کرده باشی و مدیون دلت نباشی و شاید بهش برسی. 😓

این خیلی احمقانه‌ست که بیان احساست باعث میشه اون نظر و نگاهش بهت عوض بشه، انگار جرم مرتکب شدی! 🖤

و از همه بدتر اینکه اگه یه پسر بود این نگاه رو بهش نداشتن یا کمتر بود، اما جرم من دختر بودن بود...😔

چون من دخترم باید احساسم رو تو خودم بریزم و بسوزم وگرنه فکر میکنه من دختر بدی هستم یا سبکم و دلزده میشه!! 💔

چه ذهن‌ پوسیده و متحجری، مگه دختر دل نداره! چرا پسر حق داره و کسی نگاهش بهش عوض نمیشه اما دختر حق نداره! ☹

من چوب جسارتم رو خوردم...

اما چاره‌ای نیست، تف به هرچی عشقه که آخرش جواب عشق صادقانه و دردهات اینه. تو این دنیا به هیچ چیز و به هیچکس اعتباری نیست، تو تنهای تنهایی 

و در آخر به جز خدا هیچکس نیست... 🖤

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی ظرفیت نداره اینم در نظر بگیر

پسرهای ایرانی هیچکدوم ظرفیت ندارن، حتی اونی که فکر میکردی فرق داره و ظرفیتش رو داره، در آخر می‌فهمی اشتباه کردی و اونم یکی بود مثل بقیه

تازه ازدواجم کنی فایده نداره چون تو رفتی دنبالشون هی ازت باج میخوان

دقیقا. داشتن عشق پاک و صادقانه‌ی یه دختر که تو رو فقط به خاطر خودت میخواست لیاقت میخواد که ندارن متاسفانه