2777
2789

بعد اینکه من هیچ جوره به این محل نمیتونم عادت کنم تا الان هم با هیچ کسی آشنا نشدم باور میکنید بیشتر وقتا میرم محله قبلیمون خرید میکنم میترسم ادامه دار بشه افسردگی بگیرم ☹️

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،

تهرانی؟ دوست داشتی بگو از منطقه شماره چند رفتی کجا. قابل درکه برام

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهرانی؟ دوست داشتی بگو از منطقه شماره چند رفتی کجا. قابل درکه برام

بله تهرانم زیاد دور نرفتیم شاید با ماشین ۱۵ دقیقه بشه

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
من چهارساله تو  این محلم یبا هیچکس در ارتباط نیستم اصلا دوس ندارم با همسایه رفت امد کنم ..از ای ...

نه من ارتباطم با همسایه رو دوست دارم الآنم گهگداری بهم زنگ میزنن منم تو این مدت چند باری رفتم

بله تهرانم زیاد دور نرفتیم شاید با ماشین ۱۵ دقیقه بشه

من منطقه ۵ میشینم از بچگی بعد همسرم خونشون منطقه ۴ محل کارش منطقه ۶. نتونستم راضی شم. الان که میخوام خونه بگیرم تو همون منطقه باز خیلب خوشحالم.. با اینکه شاید نیم ساعت راهه. یه ربع چیزی نیست دختر. مقایسه کن منطقه ۵ رو با ۶!! کلی دعوامون شد بخاطر منطقه ۶ نرفتن من

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
جابجایی اولش سخته ولی بعد عادت میکنی کم کم 

خدا کنه ولی من ب هیچ چیزیش عادت نکردم آنقدر بدم میاد برم بیرون😤

من منطقه ۵ میشینم از بچگی بعد همسرم خونشون منطقه ۴ محل کارش منطقه ۶. نتونستم راضی شم. الان که میخوام ...

ای خدا نمیدونم،با اینکه امکانات اینجا خیلی بیشتر و بهتر از محله قبلیه ولی اصلا خوشم نمیاد برم بیرون