2777
2789
ما اینجا رو حریدیم حیاط خلوت با سقف تلقی پوشیده شده بود حالا همسایها میتونن بگن شما باید بردارین؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به کسى ربطى نداره دروغ گفته جریمه نداره,فوق حکم میدن که سقف رو بردارین همین.... همسایه هاى بالا حتما میخوان از ویو و فضاى حیاط خلوت شما از روى بالکن خونشون استفاده کنن میخوان که بردارین.
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
وا به کسی ربطی نداره . اون پاسیو مال شماست حالا چون روشو پوشوندین که بارون و خاک نیاد 5 تومن جریمه میشید؟ چه حرفا
میشه از اون ته ته ته دلتون یه دونه صلوات واسم بفرستید؟؟؟ خدا خودش میدونه که واسه چیه....😢😢
احتمالش خیلى کمه حکم بده دادگاه. تازه اونقدر باید برن و بیان که بتونن حکم بگیرن. پیرشون در میاد,پشیمون میشن تازه کلى باید هزینه ى دادرسى و دادگات بدن,بعیده برن شکایت کنن یکسال الاف میشن
زندگی هیچگاه به بن بست نمیرسد،خدا که باشد هر معجزه ای ممکن است...میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...اللهم صل علی محمدو آل محمد،ممنون خدایا شکرت دارم مامان میشم...
باز هم از یک وکیل بپرس,اونا سر در میارن
️♥️سه گیگابایت اینترنت رایگان به مناسبت دهمین سالگرد تاسیس هاول1429069657 ﺭا به شماره 30589 ارسال کنید 👌👌👌 🌺بدون هزینه و حتی شارژصفر 🌺
منم تصمیم  گرفتم مامان بشم...برام دعا کنید