2777
2789
عنوان

قرص پردنیزولون خوردم عوارضش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6127 بازدید | 22 پست
من حس میکنم دو کیلو اضاف کرده باشم شما چاق نشدین؟

بله متاسفانه به سختی وزنمو ثابت نگه داشته بودم که یسری قرص جدید داد بازم اضاف کردم😮‍💨

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بله متاسفانه به سختی وزنمو ثابت نگه داشته بودم که یسری قرص جدید داد بازم اضاف کردم😮‍💨

وای یعنی ولش کنم برگشت نداره؟

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی ولش کنم برگشت نداره؟

اگه دکتر داده حتما لازم بوده سر خود رهاش نکن، میتونی با غذاهای فیبر دار کنترلش کنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اگه دکتر داده حتما لازم بوده سر خود رهاش نکن، میتونی با غذاهای فیبر دار کنترلش کنی

چجوری کنترل کنم من همینجوریش تپل بودم خیلی زشت میشم من آبم بخورم چاق میشم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
چجوری کنترل کنم من همینجوریش تپل بودم خیلی زشت میشم من آبم بخورم چاق میشم

وای مثل من، فقط همینو میخوری؟ مکمل هم همراهش داده؟ 

وای مثل من، فقط همینو میخوری؟ مکمل هم همراهش داده؟ 

نه فقط همین قرصه با نئوتادین داده که اون خواب آوره فقط همینو میخورم

نه فقط همین قرصه با نئوتادین داده که اون خواب آوره فقط همینو میخورم

بنظرم یه دکتر دیگه هم برو

اخه پوکی استخوان میاره باید با کلسیم مصرف بشه... شاید هم من اشتباه میکنم بیشتر تحقیق کن

بنظرم یه دکتر دیگه هم برو اخه پوکی استخوان میاره باید با کلسیم مصرف بشه... شاید هم من اشتباه میکنم ...

باشع ممنونم