با این قرص چنان دل دردی گرفتم شبیه اسهال که زمینو چنگ میزدم ولی بعدش راااااحت شدم و مدتهاس یبوست نشدم
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته بستگی داره....قرص بیزاکودیل هم هست ولی بیشتر آدم دل درد میشه تا اسهال.
باید طبق دستور خورد و تا ۱۰ساعت ممکنه طول بکشه تا شکم کار کنه
ولی برای من سر ۳ساعت شکمم راه افتاد
دل درد داشتم ولی خیلی خوشحال بودم
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
من دکترم رفتم گفت آب زیاد بخور روزی ۶ لیوان میخورم ولی باز تاثیری نداره گلاب ب روتون از بس دیگ زور زدم کو..نم افتاد وسط سنگ توالت دیگ خسته شدم از یبوست هروقت میرم ۲۰ دقیقه تو دسشوییم🤢
سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔