2777
2789
عنوان

رشته علوم سیاسی یا حقوق

563 بازدید | 31 پست

سلام دوستان وقت شما بخیر بنده در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران رشته علوم سیاسی پذیرفته شدم ولی ترم اول که مهر ماه بود ثبت نام نکردم بدلیل اینکه نصف ترم رفته بود و من هنوز ثبت نام نکردم ، الانم مردد هستم که در رشته حقوق تحصیل کنم یا علوم سیاسی ، من خیلی علاقه دارم به رشته علوم سیاسی ولی به اصرار خانواده که میگن اینده نداره و از این قبیل حرف ها شاید برم رشته حقوق لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم ، از طرفی از شهر ما تا دانشگاه علوم و تحقیقات تهران حدود یک ساعت با ماشین شخصی راهه و با مترو و BRT دو ساعت راهه نمیدونم چیکار کنم واقعا ، شهر خودمون دانشگاه ازاد رشته حقوق داره و دانشگاه خوبیم هست.

حقوق بخون همسر من علوم سیاسی خونده میگ خوب نیستش

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم

بسلامتی میشه بگین شغلتون چی هس منم حقوق خوندم تازه درسم تموم شده معدلمم بالاس خیلی دوسدارم برم سرکار سهمیه ایثارگری هم دارم ولی نمیدونم چه کنم 

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱

من فوق لیسانس علوم سیاسیم بدرد نمیخوره برو همون حقوق بعضی درساش اندیشه ای میشه خیلی خیلی سخت میشه حقوق بهتره

من از قبل باخته بودم مچ انداختن بهانه ای بود برای دوباره گرفتن دست تو
بسلامتی میشه بگین شغلتون چی هس منم حقوق خوندم تازه درسم تموم شده معدلمم بالاس خیلی دوسدارم برم سرکار ...

حقوق خوندم الان ی جایی کار میکنم در آمدم بستگی ب پرونده ک میگیری داره سخته باشه پول خیلی خوب اسونم باشه بازم در آمدش اوکیه

حقوق خوندم الان ی جایی کار میکنم در آمدم بستگی ب پرونده ک میگیری داره سخته باشه پول خیلی خوب اسونم ب ...

اها ان شالله بسلامتی موفق باشین.من دوسدارم آزمون ادارات دولتی شرکت کنم خدا کمکم کنه قبول بشم 

گاهی امید تنها گل همیشه بهار است🌱
اها ان شالله بسلامتی موفق باشین.من دوسدارم آزمون ادارات دولتی شرکت کنم خدا کمکم کنه قبول بشم 

ایشالله عزیزم 

منم همیشه فکر میکردم ن بابا حقوق تو دانشگاه دولتی کار من نیست ولی آخر قبول شدم😂

من حقوق خوندم  ارزش داره بخونی اگه واقعا دل بدی

سلام حقوقدان شدن به نظر بنده به تنهایی فایده ای نداره مثل همون علوم سیاسیه تقریبا مگر اینکه وکیل یا قاضی بشی

حقوق بخون همسر من علوم سیاسی خونده میگ خوب نیستش

سلام واقعا علاقه دارم ولی اکثرا پشیمونن از این رشته ، ببخشید اگر مقدوره میگید همسرتون کجا مشغولن

من فوق لیسانس علوم سیاسیم بدرد نمیخوره برو همون حقوق بعضی درساش اندیشه ای میشه خیلی خیلی سخت میشه حق ...

سلام حقوق هم بعضی درساش سخته ، علوم سیاسی باید تقریبا درک مطلب بالایی داشته باشی از نظر من ، شما الان شغلتون چیه