یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه تاپیک اموات که درمورد نماز وخیلی چیزا تو خواب گفتن میخوای لینکشو بذارم.خیلیا زندگیاشون عوض شد با این تاپیک.از سال ۹۴ فعال بود که نی نی یار چندروز پیش قفل کرد
💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
یکی از دسته بندی های نی نی سایت موضوعات مذهبیه به نظر من ممنوع نیست
فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
منم خیلی دوست دارم تو تاپبکای مذهبی برم ولی متاسفانه انقدر به ما توهین میکنن انقدر به ما میگن خرافاتی که کسی جرعت نمیکنه تاپیک مذهبی بزاره
فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او میاندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
منم خیلی دوست دارم تو تاپبکای مذهبی برم ولی متاسفانه انقدر به ما توهین میکنن انقدر به ما میگن خرافات ...
اره متاسفانه
من وقتی میرم ترکیه واقعا لذت میبرم،وقتی میبینم دو تا آدم با عقیده و ظاهر مختلف چقدرررر با هم خوبن و همدیگه رو نقد نمیکنن،یکی کاااااملا محجبه اون یکی مینی ژوب با هم چای میخورن نه تنها توهین نمیکنن میگن و میخندن و با هم سینما و کافه میرن ،ولی اینجا دور از،جون چشمشون به هم می افته پاچه همو میگیرن،حتی مجازی،هم نمیتونن همو تحمل کنن،باعث میشه تاپیک ها بسته بشه
فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍