2777
2789

زندگیم رو دارن از هم میپاشونن خدایا من داغ دلم رو به کی بگم به کی شکایت کنم چرا انقدر دل سنگ هستن برا دختر خودشون که تو ناز و نعمته و شوهرش میپرستتش و غرق رفاه و آسایشه دل میسوزونن اون وقت دختر مردم رو که داره با نداری بد دلی ومشکلات مختلف پسرشون میسازه شر به پا میکنن فتنه میکنن  🙏🏼🙏🏼خدا که صدای منو نشنید شما برام دعا کنید برام دعا کنید لطفا با قلب پاکتون منم برا مشکلاتتون دعا میکنم و حمد میخونم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
صبر داشته باش. خدا جواب میده

من حتی دلم نمیاد اونا اذیت شن منوعذاب دادن خدا ازشون بگذره کاش فقط خدا به داد دل منو مادرم بسه و زندگیم رو از این رکود و بی سر و سامانی بیرون بیاره داغون شدم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.