2777
2789
عنوان

میخوام بگم چجوری کبدچربمو از گرید سه آوردم ب زیر یک 💥

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست
خیلی بالا باشه میشه سرطان خون

نه خدا نکنه انشااله هرچه زودتر کاملا خوب بشید 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خدا نکنه انشااله هرچه زودتر کاملا خوب بشید 

مرسی عزیزم😘

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چنده عدد ذخیره اهنت؟بحاطر قرص اهن رفت بالا یا کلا بالا بود ؟

ن الان ۶ساله قرص آهن نخوردم

متخصص زنان گفت غیر عادیه برو پیش متخصص همولوژیست اگه اشتباه نگم

الان تو ماشینم دارم میرم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

موفق باشی من که باردارم چه کنم الانم گفتن ذخیره آهنت بالاست دارم میرم پیش متخصص خون

ببخشید یه سوال دیگه از کجا متوجه شدید این موضوع رو

از آزمایشات بارداری یا علامت خاصی داشتید ؟

و اینکه دکتر نگفته چرا ذخیره ی آهنتون بالاس مصرف غذای یا داروی خاصی باعثش میشه یا علت دیگه ای داره؟

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
عددش چنده؟ 

۲۲۴

ببخشید یه سوال دیگه از کجا متوجه شدید این موضوع رو از آزمایشات بارداری یا علامت خاصی داشتید ؟ و ای ...

هنوز نرفتم دکتر گه علتشو بگه

تو چکاب بارداری بود

هنوز نرفتم دکتر گه علتشو بگه تو چکاب بارداری بود

ان شالله که خیره

بی زحمت اگر علتش را دکتر گفت و فرصت داشتید بعد از دکترتون همینجا پیام منو ریپ کنید و بگید علتش چی بوده

واقعیتش من چندوقت یکبار به بچه هام جگر میدم الان استرس گرفتم نکنه بد باشه براشون خدای نکرده