2777
2789

کاش پربازدید بشه همه بتونن استفاده کنن 

کبد من گرید سه بود با توده های چربی 😐 خیلی چرب بود 

تو یک ماه و نیم شایدم کمتر اومد زیر یک😊

اول از همه هر روز ناشتا خاک شیر میخوردم یعنی میریختم تو آب میذاشتم رو گاز دوتا جوش میخورد یکم ک ولرم میشد میخوردم 

مطلق چیپسو پفک و شیرینی و فست فود نخوردم

تو غذاهام مطلق روغن نریختم 

شام ی کف دست نون میخوردم با یذره شیره انگور 

قرص لیورگل فک کنم روزی دوتا این تعدادشو دقیق یادم نیست از داروخونه بپرسید

زرشک تازه میخریدم آب زرشک درست میکردم روزی یک لیوان

روزی نیم ساعت میرقصیدم یا دوچرخه میزدم یا ایروبیک 

ببینید مهم اینه ک عرق کنید حالا من میرقصیدم خیس عرق میشدم مهم تعریق زیاده 

خانما این روش برام معجزه کرد 

امیدوارم بکارتون بیاد و تنتون سالم باشه 

التماس دعا

موفق باشی

من که باردارم چه کنم

الانم گفتن ذخیره آهنت بالاست دارم میرم پیش متخصص خون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغرم شدی؟

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨

من زیاد عرق میکنم . پیشونیم همینجور میریزه 

میدونی مال چیه؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
موفق باشی من که باردارم چه کنم الانم گفتن ذخیره آهنت بالاست دارم میرم پیش متخصص خون

ذخره آهن بالا باشه چی میشه مگه؟

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
ذخره آهن بالا باشه چی میشه مگه؟

خیلی بالا باشه میشه سرطان خون

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من زیاد عرق میکنم . پیشونیم همینجور میریزه  میدونی مال چیه؟

وای منم دائم خیس عرقم 

خیلیییییی کلافه شدم😥