2777
2789
عنوان

اگه خیانت در حد چت باشه ولی چتهای...شما حاضرین ببخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 16176 بازدید | 141 پست
خدا به همه ی کسایی که که تو این تاپیک میان چنان کمک کنه که زندگیشون خوشترین و خورم ترین بشه💖🌹✨الهی ...

آمین

همچنین🌹

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

نوع تاپیک شما نشون میده قصد بخشیدن داری 

بخشیدمش که یعنی چطور بگم با دو تا بچه چیکار کنم با عشقمممم چیکار کنم عاشقم اونم هست اصلا چرا اینکار و کرد نمیدکنم نمیدونممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم در همون حد بایکی باش تا دلت آروم شه،طرف نفهمه که سنگسارت میکنن،قانونا به نفع مرداست

سنگسار برای آدم متاهله مرد و زن هم نداره 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
منم همش میگفتم کاش زمان برمیگشت ب روزی ک مچ شوهرمو بازن توخونه گرفته بودم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکر ...

فبلم میگرفتی

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

اگه حتی توی چت قربون صدقه ی طرفم می‌رفت وچت س.ک.س.ی نبود بازم نمیبخشیدمش.....چطور خودشون حساسن باید روی رفتار خودشون هم کنترل داشته باشن همه چی دوطرفس...هر عملی عکس العملی داره.....ببین اگه میتونی ببخشیش اگه بچه داری بخاطر بچت.. یجوری سخت ببخشش که به غلط کردن بیوفته و حساب کار دستش بیاد...فکر نکنه هرکار دلش بخواد می‌تونه بکنه صرفا بخاطر اینکه مرده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

احتمالا اولین بار بوده که شما متوجه شدی عزیزم....ولی یه چیزی بهت بگم من همیشه برام غیرقابل هضمه که زن خیانت میبینه اگر شرایط طلاق نداره مجبوره ادامه میده بعد خودش رو هم ذره ذره نابود میکنه!!!چرا؟؟!!!یکی دیگه غلط کرده زن خودش رو از بین میبره.به درککککک...یا طلاق یا فراهم کردن عشق و حال.دیگه قناعت نکن.به خودت بیشتر برس.به شوهرت کم محلی کن اونو نابود کن نه خودت رو.اون باید تنبیه بشه نه تو!!!تفریح با یه اکیپ زنونه حال دلت رو خوب میکنه.ناخن بکار ،بوتاکس کن.خلاصه همسرت رو بچزون ولی خودت رو نه

تو هم در همون حد بایکی باش تا دلت آروم شه،طرف نفهمه که سنگسارت میکنن،قانونا به نفع مرداست

چرا باید بخاطر اون مرد خودش و خراب و زندگیشو نابود کنه واقعا ؟

بنظرم این خیلی بده که یه زن خودشو انقد کوچیک کنه که این کارو بخاد کنه اگه نمیخایش طلاق بگیر بعد هر کاری خاستی بکن 

فبلم میگرفتی

خریت کردم هیچ کاری نکردم فقط دیدم 

الانم ب خانوادش گفتم میگن دروغ میگی وگرنه اگه همچنین کاری کرده بود ی مدرکی باید برمیداشتی فیلمی چیزی😥😥😥

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
بخشیدمش که یعنی چطور بگم با دو تا بچه چیکار کنم با عشقمممم چیکار کنم عاشقم اونم هست اصلا چرا اینکار ...

عزمزمه مطعنن هیچوقت فراموش نمیکنی ولی بعدا دیگه  فکر به این اتفاق حالتو خیلی بد نمیکنه اما اگه بخشیدیش جوری نباشه که پیش خودش فک کن هر کاری کتم این با من میمیونه و بعدا خیانتشو بیشتر کنه 

چرا باید بخاطر اون مرد خودش و خراب و زندگیشو نابود کنه واقعا ؟ بنظرم این خیلی بده که یه زن خودشو ان ...

اره.اول اینکه رو این چیزها بشددت حساسم دوم اینکه زندگی سالم و دوست دارم و عاشق شوهرمم