2777
2789
عنوان

اگه خیانت در حد چت باشه ولی چتهای...شما حاضرین ببخشید

| مشاهده متن کامل بحث + 16176 بازدید | 141 پست
چه تجربه ی مشابهی داریم!!  فقط من خودمو نمیزنم خیلی خنثی م..  تو خودم میرم بیشتر..  ...

و منی که بخاطر دوتا بچم باید بسوزمو ادامه بدم

حداقل کاری که میتونیم بکنیم؛ ســــلامـــتی و فـــرج حضرت مهــــــدی موعود (عج) صــلــــواتـــــ.

من2بار خیانت دیدم از دوست پسرام

یکیش 6سال دوستی رو زیر پا گذاشت 

یکیش 1 ماه...

اولی رو جریان داره،اونزمان که تو خدمت بود، بازداشتش کرده بودن سر درگیری تو پادگان، گوشیش دست نگهبان بود،، اون نگهبانه بهم گفت فهمیدم و سکوت کردم... تا اینکه همین نگهبانه شماره منو داده بود به اون یکی دختره که تازه باهاش دوست شده بود.... زنگ زد دختره کلی عذرخواهی کرد و گفت نمیدونستم باشما6سال دوسته... دوهفته گذشت و باز سکوت کردم گفت میخوام بیام مرخصی فقط دیدن تو،،،.آخرسر نگو خودش فهمید که من میدونم،،، اومد گفت سکوت تو آدمو دق میده.... نگاش کردم بغلش کردم سفت و محکم، ترسیده بود،، ولی هیچی نمیگفت...وقتی اومدم خونه زنگ زد،، جواب ندادم،، براش پیام گذاشتم که نمیخواستم به روت بیارم تا رومون به روی هم باز نشه، حالا که خودت با گستاخی تو روم آووردی،،،این رابطه برای همیشه تموم میشه...دلسردو دلشکسته بودم،،اونموقع ها 22سالم بود اونم 24،، زنگ زد کلی التماس کرد،،تو حرم حضرت معصومه بود خیلی گریه کرد،، خیلی عذرخواهی کرد،،، منم بخشیدم...برگشتم اما با دلسردی و دلشکستگی،، حسی دیگه نداشتم شاید زنش نبودم بچه ای نداشتیم اما 6سال از عمرم پاش رفته بود... همه هم میدونستن،، فامیل بودیم....یجورایی نشون هم بودیم،، عاشق هم بودیم...ما همینطور ادامه دادیم،، 6 ماه گذشت... ما هرساعت هرلحظه حرف میزدیم،،، دقیقه هامون پر بود از هوای همدیگه،،یروزی قراربودچندروزی رو بره مشهدبا دوستاش..حس منفی داشتم...انگار حس خوبی به این مشهد رفتنه نداشتم اما همش تودلم بود و سکوت میکردم،، 

یروزی خواهرم اومد گفت فلانی با یه دختره اومده مغازه ما،، گفتم عه بیشعور بیخبر از مشهد برگشته کی بود دختره،، حتما دخترعموشه...چون خواهرنداشت... خواهرم گفت نه... یه دختر کمسن وسال بود،، نامزدش بود، اومده بودن خرید عقد...پاهام سست شد...الان که اینو مینویسم پوچم از هیچ....خالی ام،، حتی قلبی تو سینم بیتفاوت کارمیکنه... سنگدل و بی احساس شدم...تموم شد

8سال تنهایی کشیدم تا 3سال پیش،،، با یکی دیگه دوست شدم اونم بهم خیانت کرد...

الان تنهام،،، تنهای مطلق،، خسته ی مطلق،،

نبخشیدم هیچکسیو دیگه نبخشیدم....

میدونی، گاهی وقتا بخشیدن واسه وقتیه که یکی تو خیابون رد میشه و تنه ش میخوره به تنه ی تو... برمیگرده عذرخواهی میکنه و توام میگی خواهش میکنم.... 

خیانت یعنی تو باشی و دیگری رو ترجیح بده... تو باشی و نادیده بگیرتت،، غرورتو،، شخصیتتو،، وجودتو، حضورتو،، کلامتو، مهرومحبتتو عمرتو، خرجش کنی و بره همه ی اینارو خرج دیگری کنه... 

خیانت بخشش نداره تمام... 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بمیرم واسه دلت چی کشیدی....هیییییی

خدانکنه عزیزم،،، دل منو خدا آروم میکنه

میگن کسی که دلش شکسته یک درد داره

اونیکه دل میشکنه هزارویک درد داره... 

بعداز یکسالی که از ازدواجشون گذشته بود متوجه شدیم خانومش بهش خیانت کرده،،، الان یه بچه هم دارن همه زنش با شوهرعمه ی خودشو مردای سن دار که نوه دارن دوست میشه... همه شناختن زنشو 

✍️🎻🎼شاعر_ترانه نویس_رقصنده_ترانه سرایی در2دقیقه_ترانه نویسی روی ملودی خاص شما______ترانه نویسی با عنوان سفارشی____ترانه نویسی به چندزبان: تورکی_فارسی_بختیاری_لری____آموزش شعر_ ترانه سرایی_دکلمه_فن بیان__روان خوانی_👩‍🏫🎶🎹
نه داشت چت میکرد بازم تو تلگرام که من ننیدونستم مخفی کرده بود جایی یهو در زدن من گفتم پاشو باز کن در ...

دقیقا حال ۲سال پیشتو من الان دارم به خودکشی هم فکر کردم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏