2777
2789
عنوان

خب چرا قفل میکنید ؟ اَه اَه اَههههه

251 بازدید | 25 پست

والا اینجا اسمش تبادل نظر ، روزنامه نیست که تاپیک میزنی قفل میکنی ! 

شعر مینویسی ، عکس بلبل و سنبل میذاری ، قفل میکنی ؟ خب نمیگی ما عاشقت میشیم بعد پشت تاپیک قفل دلمون گرفتارت میشه و راهی برای وصال نیست ؟ 😒😒

🤭😂

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل میکنن برای اینکه بتونن اگه خواستن یه روزی پاک کنن

یا اینکه دعوا و بحثی توی تاپیکشون راه نیوفته 

میگه حسش نمیاد...حسش نمیاد ورزش کنم ،کتاب بخونم ،مدیتیشن کنم ،به خودم برسم ،کار کنم ، درس بخونم، بیرون برم .  خب معلومه که حسش نمیاد!! مگه آسونه که حسش بیاد ؟ یعنی کلا میخوای به بطالت بگذرونی که حسش بیاد؟ خب بشین تا بیاد. نمیاد دوست من نمیاد. گاهی وقتا آدم باید خودشو مجبور به استارت یه کار کنه باید خودشو مجبور به پا شدن و دوباره ایستادن بکنه . اصلا فرق آدمای ضعیف و قوی همینه . اصلا درمان افسردگی و اضطراب همینه . باید خودتو مجبور کنی پاشی و استارت یه کاریو بزنی . نگو نمیتونم . نبستنت به تخت و مجبورت نکردن صبح تا شب توی سوشال مدیا باشی و بخوری و بخوابی که ... بهانه نیار پاشو برای یکبار توی زندگیتم که شده خودتو مجبور به انجام یه کاری کنی نتیجش صد از اینی که هستی بهتره حالت خوب میشه بهت قول میدم:)

یکی از کاربرا ک تاپیک میزد همه حرفاشو میزد اونایی ک تایید میکردن بودن تا می رسید ب مخالفا قفل میکرد بعد رفتم پروفشو ببینم دیدم تمام تاپیکاش همینجوریه😂

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
قفل میکنن برای اینکه بتونن اگه خواستن یه روزی پاک کنن یا اینکه دعوا و بحثی توی تاپیکشون راه نیوفته& ...

اصلا من نت میخرم که بیام اینجا بحث کنم ، استرسم کم بشه 🤤

دعوام شد تو پاسخگو هستی؟

اکثرا تاپیکایی ک سیاسی هستن و اینا و تفرقه افکنی هستن دعوا میشه

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟