2777
2789
عنوان

خب چرا قفل میکنید ؟ اَه اَه اَههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست

من قفل میکنم چون نی نی یار خیلی برامون احترام قائل هست ماشالا تاپیک که حذف نمیکنن مجبور میشیم قفل کنیم دیگه نهایتش سوال حیاتی داشته باشیم هم تو تاپیک بقیه می‌پرسیم 🤣

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب  بعضی ها هستن  از هر چیزی دوست دارن دعوا درست کنن  از هرچیزی

گزارش بزنید بترکن

شاید فقط کافیه ت گزارش بزنی و گزارشش به حد کافی برسه و بترکه

‌گیسامو ول کنین من فقط نظرمو گفتم(:           ‌     ‌‌‌‌              ‌ ‌‌برای خوشبختیم و ایندم دعا میکنی؟    
من قفل میکنم چون نی نی یار خیلی برامون احترام قائل هست ماشالا تاپیک که حذف نمیکنن مجبور میشیم قفل کن ...

یاد اون پرنده هایی افتادم که تو لونه بقیه پرنده ها جوجه میذاشت 😃 کم دردسر ، بصرفه ، راحت 👌

اسی با توعه ها @تاول    

😂😂😂😂مننن؟ 

@eliiis 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بل   همه تاپیکاتو قفل نیکنس

بلهه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین