2777
2789

سلام مامانا

وقت همگی بخیر 

من ۸ هفتمه و خیلی دوست دارم بدونم کسی میدونه مثلا هوس ترشی یا شیرینی چه ربطی به دختر و پسر بودن جنین داره یا مثلا اگه خوشگلتر بشی تو بارداری یا جوش بزنی؟ مثلا به فرض اگه اینو هوس کردی ، پس پسر بارداری و ازین صحبتها. میدونم اینا دقیق نیست و دیمی هستن اما محض سرگرمی قضیه هم که شده، هر چی میدونید بریزید رو دایره مرسی از همگی

فقط تست سوزن بو علی سینا درسته

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عاشق ترشي بودم و نيني دختره

چهره امم تغيير خاصي نكرد

خوب شدن پوست ومو هم بخاطر بهتر شدن تغذيه و استفاده از ويتامين ها و مكمل هاست

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸

منم تو ۸ هفته ام

آخه اصلا ربطی نداره هیچ جوره

خیلیا رو دیدم علائم دو تا بارداری کاملا متفاوت ولی جنسیت یکی بوده یا بر عکس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

منم قبولش دارم واقعا هم درسته

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

طرف ما هر کی شیرین هوس کنه و شور میکن پسره 

ترش هوس کنه میکن دختره 

۹۸درصد هم درست دراومده 😅

خوشگل بشی یا همون قیافه قبلی باشه پسره 

قیافت از قبل زشت تر بشه میگن دختره  چون زیبایشو داده ب بچه 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

واسه من و شوهرم دراومد یه دختر یه پسر

یه دختر که دارم.دومی هم باردارم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اینم بگو کلا جنسیت زدگی رو بریزن دور با تشکر

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تست نمک برا من درست بود. تمام علایم پسر داشتم. صورتم جوش زد. علاقه شدید به شوری و شیرینی. خیاروگوجه و پرتقال خیلی دوسداشتم. اوایل چشمام برق میزد همه میگفتن. یه خط قهوه ای هم روشکمم افتاد که علائم پسر بودن بود. صبحا تهوع نداشتم. از بوی برنجی که درحال جوش اومدن بود حالم بهم میخورد از بوی تخم مرغ سرخ شده بدم میومد. از بوی شوینده ها تنفر داشتم. یکبارم بالانیاوردم فقط حالت تهوع داشتم. 

بچه هم سمت راستم بود و همونجا نبض میزد اوایل. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤