2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهشون اهمیت نده با همسایتون چطوری رفتار میکنی اونام همینطور

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕

من اگه برگردم عقب

شوخی وبگو وبخنند زیادنمیکنم دیگه

خیلی کاری براشون نمیکنم

نمیذارم از هنرام خبرداشته باشن

نزدیکشون زندگی نمیکنم

فعلا همینا☺️

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

خودت باش خودت باش خودت باش 

دوست نداری بگو دوست داری بگو

الکی تعریف نکن وکاری نکن بعدا توقع بشه الکی نیشت واز نباشه که یه روز معمولی هستی بگن قیافه گرفته

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

خانواده شوهر من خیلی پر توقع هستن اصلا به من و بچه مم اهمیت نمیدن فقط دختر.و داماد و بچه دخترش و میبینه الانم خونه گرفتیم فشار اوردن بدیم به اونا مفت بشینن در این حد بی شخصیت‌

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

فکر کن خانواده خودتن 

اگه خوبن باهات خوب باش 

اگه بدن دوری کن 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤