2777
2789
عنوان

از گوشی مخفی شوهرم عکس گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 7715 بازدید | 130 پست

شوهر دوستمم گوشی مخفیش رو میزاشت زیر صندلی راننده.همه مردایی که خیانت میکنن به گمونم همینطور باشن

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ته گذاشتن  این شنود و مدرک جمع کردن و همه ی اینا هیچ برنده ای نداره  اگه که درآمدش خوبه .ا ...

اخه چرانسل شما منقرض نمیشههههههه

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین
همینکارو میکنم

برو برش دار بده گوشی ف وشی ها برات قفلشو باز میکنن با عکس به جایی نمیرسی

گوشی رم ور داشتی اصلا به رو خودت نیاری ها همش دوربر شوهرباش شک نکنه بهت

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰

دوستان شوهرتون میتونه با دیدن شنود ازتون شکایت کنه اون‌وقت شما میرید زندان. 

شنود جرمه 

اسی شوهرتو جند روز تعقیب کن با زنی دیدی عکس و فیلم بگیر اینجوری میتونی بدون درد سر به دادگاه ثابت کنی و به هیچ وجه کوتاه نیا که بار سوم با بچه ی شوهرت رو به رو میشی

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین

اسی.......... نتیجه جمع کردن مدرک اینه که تا آخر عمرت هیچ وقت صحنه ی مدرک ها از جلو چشمت پاک نمیشه.  من همش تک تک تصاویر چت هاش با دخترها جلو چشممه. همه چیش رو دیدم و فهمیدم. همه چیشو. التماسش به دخترها توی اون خط مخفیانش... ناز کردن دخترها......... صداش وقتی برای دخترها نمک می ریخت و شیرین زبونی میکرد.......تکیه کلام هایی که هیچ وقت به من نگفته بود........ و به اونا گفته بود. عکس هاشون....... به دخترها گفته بود بیایید بریم فلانجا. دختره گفته بود به خدا مامانم نمیذاره. اینم در حال ناز کشیدن که یه جوری مامانت رو راضیش کن.  ......
خدااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااا.............
من چی کشیدم.
ولی یه روز که زدم زیر همه چی،‌ هیچ کس و هیچ عاملی نتونست منو به زندگیش برگردونه.
من محجبه،‌ کارمند رسمی،‌ خیلی خوشگل،‌خوش هیکل،‌خانواده مومن؛‌ و هممون براش میمیردیم. اینقدر عزت و احترام. پولداریم. خلاصه من نمی دونم من چی کم داشتم؟ بخدا کمک مالی بهش کردم ماشین خرید. با ماشینی که نتیجه زندگی مشترک بود،‌می رفت دختربازی...... توی ماشینش وسایل دخترها جا میموند. می دیدم. گیرسر و مداد لب و کوفت و زهرمار

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 
 اخه چرانسل شما منقرض نمیشههههههه

توقع داره بشینیم خیانت شوهرهامونو نگاه کنیم تشویقشونم کنیم بگیم عیب نداره شوق جوانیه🤣

خدایا شکرت که قراره بزودی به من و آقایی یه بچه سالم هدیه بدی🙏🤰😍قراره بزودی تیکر بارداری بزارم😍🤰
ته گذاشتن  این شنود و مدرک جمع کردن و همه ی اینا هیچ برنده ای نداره  اگه که درآمدش خوبه .ا ...

دقیقا من داداشم زنشو طلاق داد بخاطر خیانت الان پشیمونه یه زن دیگه هم گرفته به دردسر افتاده میگه قبلی بهتر بود