2777
2789
عنوان

پیرو دو تاپیک قبل:بدبخت شدم

305 بازدید | 21 پست

امروز معلمه زیست نمره هامونو آورد حالا جدا از اینکه 9 گرفتم بدبخت ترم شدم برگشته بهم میگه تقلبت دستمه مراقب بی شعور تقلبو داده به دبیرم حالام میخواد دوباره ازمون امتحان بگیره

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

یعنی منو می‌گی وقتی اینو گفت‌ حالم بد شد اصلا فکرشم نمیکردم برگه تقلبو داده باشه به معلمم حالام معلمه بیاد مسخرم کنه بگه بدون تقلب ب 9 شدی

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تقلبم بلد نیستید 🖤😂

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿

بنظرم خوب کردن با اینکه منم دبیرستانیم 

سر امتحان کلاسی تقلب کن ولی نوبت اول همه درس خوندن قرار باشه تقلب کنی خب نیا امتحان بده خودت راحت باش🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

یک عدد کنکوری بدبخت :/

من زیستمو همیشه ۲۰ میگرفتم کنکورمو نابود شدم تو دیگه میخوای چی بشی

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😊
یعنی منو می‌گی وقتی اینو گفت‌ حالم بد شد اصلا فکرشم نمیکردم برگه تقلبو داده باشه به معلمم حالام معلم ...

خب بخون با اقتدار ۲۰ شو

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

مهم نیست بابا بیخیال دوباره امتحان میدی ایندفعه بخون نمره ات خوب بشه روشو کم کن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

چه طرز حرف زدنه 🚶🏼‍♀️🗡️

شما خب حفظ میکردی که ۲۰ شدی 

برای زیست سر جلسه کنکور کتابم ببری نمیتونی بالای ۵۰ بزنی 

یک عدد کنکوری بدبخت :/

دختر عمه ام دبیرستان یه امتحانشو افتاد

کنکورش قبول شد دانشگاه دولتی  توی قزوین 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...