2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم

105 بازدید | 5 پست

بچه ها من گوشت و مرغ خیلی دوست دارم یعنی اگه کباب باشه اصلن نمیتونم جلو خودمو بگیرم که نخورم ولی ازونور هر بار میام با لذت بخورم یاد این میفتم که اینی که من دارم میخورم ی حیوون بیچاره بوده که آدما به زور زجر کشش کردن و حالا من دارم اونو میخورم و کلی عذاب وجدان میگیرم بعد میگم گیاه خوار شم ولی واقعا بقیه وقتی جلوم مثلا کباب میخورن جیگر میخورن جوجه میخورن همبرگر میخورن  و اینا اصن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ولی وقتیم میخورم اعصابم خورد میشه  شما این طوری نمیشین؟ یا مثلا دیروز از دم در مرغ فروشی رد شدم داشت سر ی مرغو می‌برید وقتی اون مرغ بیچاررو دیدم که داشت جیغ جیغ می‌کرد و دست و پا میزد که نکشنش اعصابم خیلی خراب شد دیگه از دیروز خیلی بدتر شدم نمیدونمم چی بخورم چون معمولا تو هر غذایی که درست میکنن گوشت هست باید هر بار برم بشینم برا خودم جدا ی غذای گیاهی بپزم خیلی سخته چیکار کنم؟؟؟؟؟ 

یکم از همه چی  میخورم به این چیزام فکر نمیکنم راستشو بخوای دنیا جنگله همه داریم همو میخوریم درمورد حیوونا جسمشونو میخوریم درمورد ادما روح همدیگه رو میخوریم فقط باید سعی کنیم زباده روی نکنیم والی توقفش ممکن نیست

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه از این دید بخوای نگاه کنی باید بگم گیاه خوارها هم غذای حیوونای بیچاره رو میخورن

گیاه ها هم گناه دارن

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
احساس که دارن ☹️

چه احساسی ؟ احساسشون در حیطه ی من و تو نیست عزیزم ، عقل و اختیار که ندارن حیوانات ، فقط ماده و غریزه ان ، تو نخوری چند صباح دیگه میفته میمیره تلف میشه روحم نداره

عجب