2777
2789
عنوان

چقد منتظر این تبریکه بودم🥲همش با خودم میگفتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 28 پست
قربونش برمممم میترسم چیزیش بشه🥲🥰

نه عزیزم چیزیش نمیشه ولی معلوم خیلی آروم و ریلکس هست خوشبحالت دختر من با پا بود دوهفته زودتر بدنیا اومد از همون اول لجباز و یکدنده بود😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان میگه هفته ۴۱ بیا🥲

اگه میخای طبیعی زایمان کنی حتما خودت الان برو بستری شو منم ۴۱ هفتم بود بستریم نکرد دکترم، تا نی نی تو دلم پی پی کرد اورژانسی سزارین شدم

الهی گاهی نگاهی 

آخ آخ منم آخراشه، هفته سی و نهمم و هیچ خبری از درد نیست. منم حالم مث شماست

از حاملگی هم خسته شدم. سنگینم و به سختی حرکت می کنم. روزی دو ساعت هم پیاده روی. تمام بدنم از خستگی پیاده رویا درد گرفته اما خبری از درد زایمان نیست. روحیه امم که نگم برات. زودرنج شدم و زود قاطی میکنم.

مثلا امروز یهویی یادم افتاد که شوهرم قول داده بود حقوقشو بگیره، برا روز زن کادو میخره، چند روزیه حقوقشو گرفته اما هیچی برام نخریده. ظهر که اومد خونه از ناراحتی لام تا کام باهاش حرف نزدم با اینکه کلی بهم محبت کرد. اعصابم بهم ریخته کلا

اره منم همین میگم خطرناک با رضایت خودش بره بستری بشه بهتره  

دکترا چون اکثرن سزارین دوست دارن لفتش میدن ماماها تو این موارد خیلی بهتر هستن من رفتم پیش ماما گفت هم الان بستری شو اگر پی پی نکرده باشه خوبه ،، که پی پی کرده بود 

الهی گاهی نگاهی 
آخ آخ منم آخراشه، هفته سی و نهمم و هیچ خبری از درد نیست. منم حالم مث شماست از حاملگی هم خسته شدم. س ...

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی منم مثل خودتم من ایقد انتظار میکشم بعضی روزا خسته میشم گریه میکنم 

منم هفته ۴۰ ام و هیچ علائمی ندارم تازه شیاف گل مغربی میزنم میگن دهانه رحمو نرم میکنه بازم فایده نداره،من شوهرم زیاد راضی ب رابطه نمیشه ولی شما اگه شوهرت موافقه هرشب رابطه بدون جلوگیری داشته باش،

اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگه🥲

چرا ۴۱ هفته ای بری پیش ماماهای زایشگاه پروندت رو ببینن بستری میکنن آمپول فشار و قرص زیرزبونی میدن&nb ...

فداتشم هنوز ۴۱ هفته نشدم،الان چهل هفته و دوروزم 

یعنی این چهلو یک هفته به حساب میاد؟ یا چهل هفته

فداتشم هنوز ۴۱ هفته نشدم،الان چهل هفته و دوروزم  یعنی این چهلو یک هفته به حساب میاد؟ یا چهل هف ...

چهل هفتت پر شده رفتی تو ۴۱ عزیزم تو یه سر برو زایشگاه اگر قصدت طبیعی هست

الهی گاهی نگاهی