2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس بدون روغن

4104 بازدید | 36 پست

بچه ها من تازه این سرخکن رو خریدم... کسی میدونه نیمرو بدون روغن بخوام توش درست کنم چجوری درست کنم؟ میشه ظرف چینی داخلش گذاشت؟ مثلا تخم‌مرغ رو تو ظرف بشکونم بذارم داخلش؟ کسی تا حالا اینجوری درست کرده؟

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمرو که نمیشه درست کنی والا ۸ ساله دارم بفکرنیفتادم نیمرو درست کنم!

آخه یه وقتایی که بچه‌هام سرماخورده‌ان هوس نیمرو میکنن گفتم شاید بشه😊 اصلا ظرف میشه داخلش گذاشت؟

چند خریدی؟ شنیدم میگم فیلیپیس ها همه تقلبی شدن  قابل شستشو هس یا نه؟

من تازه خریدم، کاملا قابل شستشوئه، یکبار توش سیب‌زمینی و مرغ درست کردم خیلی خوب شد، واسه نون گرم کردن هم خوبه😊

گلم ازش راضی هستی سیب زمینی اینا خوب سرخ میشه 

آره خدایی من تا حالا یکبار مرغ و سیب‌زمینی درست کردم، خیلی خوب شد. در حد یک قاشق غذاخوری سیب‌زمینیا رو آغشته به روغن کردم بعد تو دستگاه گذاشتم قشنگ سرخ کرد. 

تو ظرف زیری با اسپری یه کم روغن میزنم اون تو می شکنم تخم مرغ رو ولی مزه اش بچه پسند نمیشه برا رژیم خ ...

اِ.. پس میشه، ممنونم گلم، حتما یه بار امتحان می‌کنم. میشه بپرسم با چه دما و تایمی؟ اگه بخوام زرده‌ش زیلد سفت و پخته نشه؟