2777
2789
عنوان

سرخکن فیلیپس بدون روغن

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 36 پست
من تازه خریدم، کاملا قابل شستشوئه، یکبار توش سیب‌زمینی و مرغ درست کردم خیلی خوب شد، واسه نون گرم کرد ...

سوسیس ،قارچ سوخاری،شنیسل 

گرم کردن کباب، پیتزا،لازانیا 

جوجه درست کردن،کباب همه توش خیلی خوب میشه

اِ.. پس میشه، ممنونم گلم، حتما یه بار امتحان می‌کنم. میشه بپرسم با چه دما و تایمی؟ اگه بخوام زرده‌ش ...

امتحان کن اول تایم کم بذار  چک کن تا تایم دستت بیاد دستگاه من فیلیپس نیست رو ده دقیقه دمای ۱۶۰ میذارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوسیس ،قارچ سوخاری،شنیسل  گرم کردن کباب، پیتزا،لازانیا  جوجه درست کردن،کباب همه توش خیلی ...

اوهوم... من غذاهای دیگه رو هنوز امتحان نکردم ولی با مرغ و سیب‌زمینی که درست کردم و خوب شد، فکر کنم اونام خوب بشن

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!
امتحان کن اول تایم کم بذار  چک کن تا تایم دستت بیاد دستگاه من فیلیپس نیست رو ده دقیقه دمای ۱۶۰ ...

ممنونم مهربون❤️

بادمجون خوب نمیشه فقط از بادمجون ناراضی ام 

من یک کلیپ ایرانی دیدم توش بادمجون درست کرد خیلی خوب شد، حالا باید خودمم امتحان کنم

میشه عکسشو بدی  من یجا فیلیپس دیدم توش از این توری ها نداششت طرف گفت ۲۶۰۰  ۶ لیتری هم بود

اینم عکسش😊

میشه عکسشو بدی  من یجا فیلیپس دیدم توش از این توری ها نداششت طرف گفت ۲۶۰۰  ۶ لیتری هم بود

گوگل انواع مدل‌هاشو میاره سرچ کن، نقاط قوت و ضعفشونم هست

توش توری هم داره ک موادو بریزی؟؟؟ یا باید پپهن کنی تو کفش من خیلی دوست دارم بگبیرم میترسم به کارم ...

یه ظرف سبد مانند فلزی داره... من تا حالا باهاش سیب‌زمینی، کتلت و مرغ درست کردم خوب شده، خدایی ازین جهت که مصرف این روغنای مضر کم میشه خیلی خوبه