2777
2789

منم همین شرایط شمارو دارم عزیزم دکتر بمن گفتش که هفت هفتمه رفتم سونو گفت شش هفته و ضربان قلبی شنیده نشد برم دو هفته بعد بیام. سونوتو میشه بزارید ببینم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میدونم سوالم بی ربط ولی جای دیگه نبود بپرسم دوستان یه سوال شما در زمان اقدام به بارداری نوشابه ...

همه چی بخور بابا بیخیااال

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ارع

خب داره تشکیل میشه نگران نباش من۴هفته رفتم اصلاهیچی نبودفقط ساک وساک تغذیه بوداسترس داشتم گفت همه چی نرماله دوهفته دیگه بیامنم نرفتم سه هفته بعدش رفتم خداروشکرشنیدم صدای قلبشو البته یک هفته هم تو سونو بیشتر زد

اگه لک وخون ریزی نداری طبیعیه دکترتا۱۱هفته هم طبیعی میدونه تهوع واستفراق هم که داره تشکیل میشه ودکترمیگه خوبه برای من خیلی شدیدبودهیچی نمیخوردم دکترگفت این خیلی خوبه که تهوع واستفراق داری

سلام. من 6 هفته رفتم سونو،ساک بارداری خالی بود، 8 هفته رفتم صدا قلبشو گذاشت برام. الانم 8 ماهمه. نگر ...

جز بادام زمینی باعث میشه قلب تشکیل نشه دکترمیگه ها🤷🏻‍♀️بخدامن نمیگم

سلام میدونم سوالم بی ربط ولی جای دیگه نبود بپرسم دوستان یه سوال شما در زمان اقدام به بارداری نوشابه ...

والا من همه چی میخوردم جز جیگر و اب هویج و داروگیاهی و تن ماهی  و عسل که تا ماه سوم ممنوعه 

نوشابه فست فود کباب بیرونی و هرچیز دیگه ای که فکرشو کنی خوردم زیادم خوردم  چون اینحرفا الکیه و مشکلی نداره فقط جز اون چندتا که بالارفتن ممنوعه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
والا من همه چی میخوردم جز جیگر و اب هویج و داروگیاهی و تن ماهی  و عسل که تا ماه سوم ممنوعه  ...

من دیشب در حد یه قولوپ نوشابه خوردم همینم باعث ترسم شده

🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹خدا جونم به حق فاطمه زهرا (س)دامن همه چشم انتظار ها که دوست دارن نی نی دار بشن سبز کن🤲🤲🤲ان شاء الله به زودی همه چشم انتظار ها به نی نی تپل و مپل بیاد بغلشون🤲🤲🤲
من دیشب در حد یه قولوپ نوشابه خوردم همینم باعث ترسم شده

وااااااا 

نوشابه که ضرر نداره ببین همین حساسیتها ازهمه بدتره 

وگرنه من هرچی حامله اطرافم دیدم همه چی میخوردن 

جز اون چندتا که ممنوعه کلا

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖