2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم بیمارستان تریتا جراحی کردهم بای پس کرد هم ساسی ۱۳۰بود الان ۷۵البته ۶۵شده بود 

ببین هیلی رعایت کرد هنوزم معده اس خیلی چیزها وقبول نداره وبالامیاره 

خیلی راضیه اما خوب پوستش شله 

اما عشق داره میکنه سالم شده ازاون همه بیماری 

اسم دکترشونمیدونم 

۴سال پیش

فقط خدا

میشه اگر حمل بر فضولی نیست اینکار رو انجام ندید

چون خیلی عوارض داره

و بعد یک مدت خیلی لاغر میشی

الان دوست همسرم انجام داده

شبیه زامبی ها شده🙁قرار بره جراحی کنه ی کم نمی‌دونم گره آش و باز کنن

یک همچین چیزی

میشه لایکم کنی.منم دوسدارم اسلیو کنم میترسم بمیرم. ازطرفیم از چاقی خسته شدم.  تمام فکرم اینروز ...

فداتشم من اضافه وزن خودش کلی مشکلات داره قند کلسترول کمر درد پا درد مشکلات قلبی 😔من از وقتی یادمه چاق بودم ترسشو به جون بخر 

خواهرشوهرم بیمارستان تریتا جراحی کردهم بای پس کرد هم ساسی ۱۳۰بود الان ۷۵البته ۶۵شده بود  ببین ...

دورت بگردم ممنومم بابت حس خوبت عزیزم منم اوضاعم خیلی بده من بااینکه اضافه وزنم زیاده ولی غذا خور نیستم نمیدونم این عمل وزنمو پایین میاره یانه 😥از طرفی میگم من که غذا خور نیستم یعنی این عمل وزنمو میاره پایین؟

میشه اگر حمل بر فضولی نیست اینکار رو انجام ندید چون خیلی عوارض داره و بعد یک مدت خیلی لاغر میشی ا ...

عزیزمی این چه حرفیه مرسی از نظرت🤗من از زمانی که خودمو یادمه همیشه چاق بودم شل شدن وهمه اینا بهتر از مشکلات قلبی وقند کمر درد وهزارتا مریضیه دیگه هست😣یه چیزی مثل انتخاب مرگ یا انتخاب شل شدن وافتاده شدنه چهرس