2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4810 بازدید | 126 پست

عزیزم کار خواهر شوهرت بد بوده ولی تو برای همسرت زحمت کشیدی و اون خودش قدر زحمتت و میفهمه و برات جبران میکنه

با اوقات تلخی با همسرت و با منت گذاشتن یه موقع کار خودت رو بی ارزش نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی پروش نکن احترام جای خودش ولی قرار نیس چندمدل غذادرست کنی شب ب همسرت بگو قورمه گذاشتم برخورد خاه ...

شوهرم وقتی خونوادشو‌ میبینه ازین رو‌به اون رو میشه 😏

کلا عادتشه همیشه میاد اینجوریه میخواد اذیتم کنه 

چون شما سکوت میکنین,, سکوت در صورتی درسته که طرف مقابل شعور داشته باشه و خودش بفهمه,,وقتی ایشون این مدلی حرف زدن شمام بجا سکوت در کمال احترام میگفتین برادرتون گفتن شما قرمه سبزی دوس دارین مگه نه من همون مرغو درست میکردم راحترم هست, دیگم هرگز واسه این خانم قرمه سبزی درست نکنین چون بوش اذیتشون میکنه😂

من خودمم صبح زود نمیتونم بیدارشم گفتم مثلا سنگ تموم بزارم که اینم اینجوری

تا وقتی میبینن همچین خیلی عذر میخوام کلفت خوبی داداششون گرفته همینجوری بهت دستور میدن!

تا کی میخوای حکم کلفت بازی کنی!!؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

یا خداااا، چقد پروعه، بخدا منم ی خواهر شوهرم الان 6 ساله خونه داداشم نرفتم سه تا عروسمون چ کیفی میکن ...

خونه داداش من اراکه

به خدا شده از شهرش رد شدم ولی در خودم ندیدم بی خبر برم‌خونش 

یا ساندویچ خریدیم یا تو پارک ورودیش یه املت درس کردیم خوردیم و ادامه راههمون رو رفتیم

۱۱ ساله ازدواج کرده من ۳ بار رفتم‌خونش اونم با دعوت هر وقت رفتم دوتا دستهام پر پر بوده 

اوضاع پولیش هم خدا رو شکر خوبه

موقعه ناهار و شام هی سر پام از اول تا اخر کمک زن داداشم بودم 

حتی ظرفها رو‌خشک میکردم میزاشتم تو کابینت گاز رو پاک میکردم اون وقت میمدم مینشستم

خواهر شوهر اسی حیا و احترام رو قورت داده

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
چون شما سکوت میکنین,, سکوت در صورتی درسته که طرف مقابل شعور داشته باشه و خودش بفهمه,,وقتی ایشون این ...

😂ااتفاقا گفتم بهش… گفت دوسدارم ولی اول صبحی حالم بدشد اصلاااا دهنشم کج کرد 

الانم نشسته صبحونه میل میکنه 😏

شوهرم مرد خوبیه ها ولی وقتی فامیلاشو میبینه پررو میشه صبح که خواهرشوهرم گفت چه بویی راه انداختی شوهر ...

یاد این افتادم که تو نی نی سایت همه عروس مظلومی هستن خواهر شوهرای بدجنس دارن اما خودشون خواهر شوهرای مهربونی هستن !

تو که خواهر شوهرت اینکه بماند من خواهر شوهرم اصلا یه موجود عجیب الخلقه ای که من هنوووز نتونستم هضمش کنم منتهی من اصلا نمیتونم به زنداداشم همچین رفتاری داشته باشم بریم خونش انقدر تعریفش رو میکنم همه جا که زنداداشم خیلی به من احترام میزاره خیلی با محبته ! نمیدونم این خواهر شوهرای ما نی نی سایتی ها از کدوم سیاره اومدن بری خونه برادرت سرزده خانومش ۶ صبح پاشه برای شما نهار بار بزاره بعد برگردی بگی اه چه بویی راه افتاد صبحی شوهرم این غذا رو دوست نداره ؟!!!! ناموسا باید خیلی بی ادب و بی شخصیت باشن

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
تا وقتی میبینن همچین خیلی عذر میخوام کلفت خوبی داداششون گرفته همینجوری بهت دستور میدن! تا کی میخوای ...

کلا ادم حاظر جوابیم ولی نمید‌ونم چرا وقتی کسی میاد خونم فحشمم بده لالمونی میگیرم

دو روز رو کنار هم به خوشی سر کنید تموم بشه بره ، برای ابد که کنار هم نیستید انقدر دوستان دارن نقشه میکشن این رو بگو اون رو بگو . دو وعده غذاس هرچی خواستن بپز برن. این کار رو کن اونجوری بگو، بپز نپز نداره که.

سلام😊 
اصلا قورمه رو نیار بریز تو ظرف یا نایلون بذارش فریزر ،  ، اگه گفت قورمه کو بگو من فکرکردم دوس ...

کامنت حق

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
خونه داداش من اراکه به خدا شده از شهرش رد شدم ولی در خودم ندیدم بی خبر برم‌خونش  یا ساندویچ خ ...

بخدا نمیخوام کمک کنه اصلا فقط دهنشو ببنده انقد نره رو اعصابم