2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4810 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری تحمل کنی  سکوت کن  چاره ای نداری دو رکعت نماز حاجت بخون از خدا بخواه کاری کنه بر ...

سکوت کنه که دفعه بعد هم خواهر شوهر همینجوری باهاش حرف میزنه

آیدی پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_ba_sayoo

میگفتی فردا مرغ درست میکنم    دلیل سرزده اومدنش وهم میپرسیدی شاید دلیلی داشته    خواهرشوهرت چندسال تفاوت سنی داره باهات  چندسالشه  

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

یا خداااا، چقد پروعه، بخدا منم ی خواهر شوهرم الان 6 ساله خونه داداشم نرفتم سه تا عروسمون چ کیفی میکنن بابا این چیزایی ک شماها میگین برام قابل باور نیست، ما اصلا داداشامون بعد ازداواج جواب سلاممونم ب زور میدن

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃
من بودم همون لحظه به شوهرم زنگ میزدم  دیگه ارد نده خواهرم فلان غذا رو دوست داره  چون برگ ...

شوهرم مرد خوبیه ها ولی وقتی فامیلاشو میبینه پررو میشه صبح که خواهرشوهرم گفت چه بویی راه انداختی شوهرمم شنید هیچی نگفت…