2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4810 بازدید | 126 پست

این دیگه خیلی رو داره ، سرزده که اومده هیچ دستورم میده

چهار ساله بچه های خواهر شوهرم هر جا ما رو می بینن میگن مامان بریم خونه زن دایی یعنی من ، خواهر شوهرم همش منتظره من دعوتش کنم بیان ولی چون من دل خوشی ازش ندارم هیچ وقت اینکارو نکردم اونم نیومده

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🙂کاش حداقل انقد زبونش تندو تیز نباشه 

استارتر سکوت‌کن 

ولی بعد از رفتن با مادر شوهر و‌همسرت حرف بزن بگو از مهمون ناخونده که خبر اومدنش رو‌نمیده خوشم نمیاد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘

ای دیگه خیلیه 

من بودم اصلا از ۶ نمیتونستم بیدار شم آشپزی کنم برای نهار کتلتی چیزی درست میکردم شام خورشتی 

خدایی از خواب پاشدن برام سخته الانم از ذوق دارم میمیرم ۸ونیم بیدار شدم 😂

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
یا خداااا، چقد پروعه، بخدا منم ی خواهر شوهرم الان 6 ساله خونه داداشم نرفتم سه تا عروسمون چ کیفی میکن ...

دقیقا منم بخدا سالی ی بار چی بشه دعوت بشم اونم ۲/۳ساعت بخدا تعجب میکنم چطور میان میمونن خونشون

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
ای دیگه خیلیه  من بودم اصلا از ۶ نمیتونستم بیدار شم آشپزی کنم برای نهار کتلتی چیزی درست میکردم ...

من خودمم صبح زود نمیتونم بیدارشم گفتم مثلا سنگ تموم بزارم که اینم اینجوری

با خنده میگفتی امری باشه بعد میگفتی تاحالا نشنیدم کسی از قورمه سبزی بدش بیاد شوهرت اعجوبه اس  یعنی شما هر جا برید دستور غذایی میدید حرفشو نشنیده میگرفتی میگفتی الان که غذا داریم حالا واسه شام ی کاری میکنم . ولی من باشم غذای جدا درست نمیکردم نهایت نخوره خودش پا میشه نیمرو میذاره 

بعدم زنگ میزدی با ناراحتی میگفتی از خوابم زدم غذادرست کردم خواهرت طلبکار شده بیا شامو خودت درست کن . 

مادر من خواهر شوهر خواهر شوهرمه هر بلایی اون سر مامانم میاره منم سرش میارم خیلی کیف میده ی سری مادر بزرگم خونش بوده تنها گذاشته رفته تا شب نیومده منم وقتی مامان اون اومد رفتم بازار تنهاش گذاشتم به شوهرم گفت چرا مامانو تنها گذاشتی گناه داره گفتم مگه مامان بزرگ من گناه نداشت بعد هم خیلی برا خودش زر زد گفتم لطفا از خونم گمشو بیرون اونم با گربه رفت حقش بود آخه ی بار مامانم رو بیرون کرد از خونش حالا بدون اگه جلو خواهر شوهر محکم نایستی سوارت میشه 

شوهرم مرد خوبیه ها ولی وقتی فامیلاشو میبینه پررو میشه صبح که خواهرشوهرم گفت چه بویی راه انداختی شوهر ...

اصلا قورمه رو نیار بریز تو ظرف یا نایلون بذارش فریزر ،

، اگه گفت قورمه کو بگو من فکرکردم دوس داری درست کردم بعد که صبح گفتی چه بویی راه انداختی منم ریختمش دور!!😒😒 بذار ببینه زر زده

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

عزیزم جدای از این داستان ها ، واقعا اسرافه 

دو مدل غذا. اونم برای چهار نفر 

غذا هر چی خواستی بپز و تغییرش نده 

اگه دوست داری میتونی شب قبل با همسرت و خواهرش  هماهنگ کنی که فردا چی بپزی. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

میگفتی فردا مرغ درست میکنم    دلیل سرزده اومدنش وهم میپرسیدی شاید دلیلی داشته    ...

نه بابا همیشه همینه هیچوقت خبر نمیده چون من شاغلم همیشه میاد ک اذیتم کنه 

من ۲۴ اون ۳۲

دقیقا منم بخدا سالی ی بار چی بشه دعوت بشم اونم ۲/۳ساعت بخدا تعجب میکنم چطور میان میمونن خونشون

هه باز از شما دعوت میکنن از ما هر زمان دلشون بخواد میان، بعد ی جایی ببینمشون پک وپوز میکنن اصلا رو نمیدن، داداشای ما هم ک کلا سرشون و زناشون اصلا ی زنگ خشک و خالی هم نمیزنن

🍃ب کوتاهیه آن لحظه شادی ک گذشت، غصه هم میگذرد 🍃