💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋... یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
منم اکثرن خابای منفی میبینم و متاسفانه درست تعبیر میشن
خب تعریف کن
خواب پدربزرگمو دیدم چند شب پیش یه اتفاقی افتاده بود که من فکر میکردم من مقصر بودم ازش پرسیدم بابابزرگ من مقصر بودم گفت نه تو نبودی چند روز بعد بهم اوبات شد من نبودم... پدربزرگم مرده و اینکه توی خواب بهش گفتم بابابزرگ برام دعا کن گفت از من چیزیو نخواه از خدا بخواه چند بار این جمله رو گفت فقط از خدا بخواه.. اون روز اصلا به پدربزرگمفکر نکرده بودم انسان خیلی مذهبی بود و تا وقتی زنده بود خیلی محبت میکرد به نوه هاش
والا دیشب خواب دوست صمیمیم گفته از شوهرت طلاق بگیر بیا با اون پسره ازدواج کن شوهرم شنید و گفت ...
😶😂😂