2777
2789
عنوان

کنکوری ها فقط بیان

530 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها 

من دنبال یک موسسه اموزش انلاین میگردم که اسمشو یادم رفته

تاملند و کلاسینو و پرش و ماز و آلا و آلفا نیست. 

یادمه شعارش همچین چیزی بود «آموزش برای همه ی ایران» 

هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم

شما اسم هرچی موسسه و اکادمی کنکور میشناسین بگین شاید پیداش کنم 🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرنخ نی فککنممجازی نباشه

نه عزیزم 

من یک ماه پیش که داشتم برای شیمی سرچ میکردم تصادفی پیداش کردم . استاد شیمیش خیلی خوب درس میداد 

اما الان که دنبالش میکردم اصلا پیدا نمیکنم

لوگوی سایتشون رنگ بنفش داشت تا اونجایی که یادمه

نه عزیزم  من یک ماه پیش که داشتم برای شیمی سرچ میکردم تصادفی پیداش کردم . استاد شیمیش خیلی خوب ...

هی خواهر میخواست بگم بگو بنفش برا کلاسیتی دیگه به ذهنم چیزی نمیاد

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
یه چیز دیگم یادمه استاد شیمیش دماغشو خیلی ضایع عمل کرده بود و توی تیپای آقاجانی بود 😄

منو معذور بدار دیگه ....پشت کنکوری؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
هورا پیدا کردم موسسه اموزش ملی  استاد ابوریحان 😄 من پرستارم ، زده به سرم کنکور بدم واسه ...

چند سالته ؟آفرین به این روحیه خیلی ها دیگه شروع مجدد نمیکنن

هورا پیدا کردم موسسه اموزش ملی  استاد ابوریحان 😄 من پرستارم ، زده به سرم کنکور بدم واسه ...

چه حسی تورو که شاغلی به سمت کنکور مجدد و درس و کنکور باز دانشگاه رفتن انداخته؟؟؟