2777
2789
عنوان

کنکوری ها فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست
چه حسی تورو که شاغلی به سمت کنکور مجدد و درس و کنکور باز دانشگاه رفتن انداخته؟؟؟

عاشق درس خوندن و امتحان دادنم 😁

دی ماه ترمیم معدل کردم ، با هر امتحانی یه جون به جونام اضافه میشد 😂

چون اشنا زیاد دارم تو سایت سنمو نمیگم ولی نظام قدیمم مرسی عزیزم 😘

منم نظام قدیمم چند وقت برا کنکور شروع کردم به خوندن ولی پیوستگی ندارم سینوسی میخونم خیلی اذیت میشم

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق درس خوندن و امتحان دادنم 😁 دی ماه ترمیم معدل کردم ، با هر امتحانی یه جون به جونام اضافه میشد ...

ایووووول پس ترمیم هم شرکت کردی امتحانات چطور بود؟؟هزینه ای هم داشت؟

بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش. 
عاشق درس خوندن و امتحان دادنم 😁 دی ماه ترمیم معدل کردم ، با هر امتحانی یه جون به جونام اضافه میشد ...

میکم بچه های نظام قدیم حتی اگه معدلشون هم خوب باشه باید ترمیم معدل کن و دیپلم نظام جدید رو بگیرن؟

منم نظام قدیمم چند وقت برا کنکور شروع کردم به خوندن ولی پیوستگی ندارم سینوسی میخونم خیلی اذیت میشم

طول میکشه تا به روال بیوفتی 

منم هنوز کنکوری خوندنو شروع نکردم

کلاسای انلاین کمک میکنه ادم بیشتر حس و حال کنکور بگیره

ایووووول پس ترمیم هم شرکت کردی امتحانات چطور بود؟؟هزینه ای هم داشت؟

خیلی سخت 

من واسه ۲۰ رفتم ولی ۱۸ ، ۱۹ میشم

من دیپلم مجدد دادم کلا . هر درسی ۲۰ تومن 

ولی بچه های ترمیم معدل هر درسی ۱۰۰ تومن

میکم بچه های نظام قدیم حتی اگه معدلشون هم خوب باشه باید ترمیم معدل کن و دیپلم نظام جدید رو بگیرن؟

بستگی داره چقدر قدیم باشی فکر کنم

من خیلی قدیم بودم 😁 باید همه رو امتحان میدادم

از اموزش پرورش شهرتون بپرسی دقیق بهت میگه

خیلی سخت  من واسه ۲۰ رفتم ولی ۱۸ ، ۱۹ میشم من دیپلم مجدد دادم کلا . هر درسی ۲۰ تومن  ...

مگه انتخابش دست خودت؟؟

بستگی داره چقدر قدیم باشی فکر کنم من خیلی قدیم بودم 😁 باید همه رو امتحان میدادم از اموزش پرورش شه ...

من دیپلم ۹۳ هس

خیلی سخت  من واسه ۲۰ رفتم ولی ۱۸ ، ۱۹ میشم من دیپلم مجدد دادم کلا . هر درسی ۲۰ تومن  ...

اینو یه خورده توضیح بده یعنی کل درس هارو ثبت نام کردی امتحان دادی؟

اینو یه خورده توضیح بده یعنی کل درس هارو ثبت نام کردی امتحان دادی؟

نه انتخابی نیست

من باید همه دروس رو امتحان میدادم

مثلا زبانم ۲۰ بود ، بهشون گفتم نمیخوام اینو امتحان بدم . گفتن چون دیپلم من خیلی قدیمیه باید همه رو دوباره امتحان بدم .

اینکه واسه تو چطور باشه باید از اموزش پرورش بپرسی

در کل امیدوارم اتفاق های خوبی برای هر دومون بیفته من گاهی خیلی نا امید میشم چون ۲۶ سالمه و همه دوستام فارغ التحصیل شدن و وارد بازار کار شدن ولی من تازه میخوام کنکور بدم کلا موندم 

در کل امیدوارم اتفاق های خوبی برای هر دومون بیفته من گاهی خیلی نا امید میشم چون ۲۶ سالمه و همه دوستا ...

سن یه عدده بابا

من از تو هم بزرگترم

کاری که بهش علاقه داری رو انجام بده و در طول مسیر ازش لذت ببر

مطمئن باش نتیجشم خوب میشه