با گلودردی ک خوب نمیشه چیکار باید کرد فقط ی نقطس انگار ک تیغ اونجاس چرا خوب نمیشه؟دکتر رفتم آمپول زدم آب نمک قرقره کردم آب میوه طبیعی چای زنجبیل هیچی جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
للیموترش ندارم عزیزم ابلیمو طبیعی دارم زنجبیل پودرشو دارم ممنون الان درست میکنم واقعا در بذارم بچه کوچیک هم دارم تمام روانم بهم ریخته
اگه هم نداری عسل موق خاب ی قاشق بخوربخاشفابشه واست آن شالله
فدات ایشالا دهنت خیر باشه دعات میکنم
نگران نشوعزیزم دوسه با انجام بده آن شاللع خوب میشی
سلام عزیزم میخاستم ازت تشکر کنم نمیدونم با امیدی ک دادی یا نفس خیرت بود حتی بدون خوردن اون چیزی ک گفتی صبح ک بیدار شدم دیگه گلودرد نداشتم خدا خیرت بده ک دعای خیر در حقم کردی امیدوارم قضاوقدر از خودت خانوادت و عزیزانت دور باشه